Partners och Sponsorer

Artistconnector

"Artistconnector är ett promotionbolag som arbetar med marknadsföring, försäljning, distribution och konsertarrangemang. Vårt unika promotionkoncept ArtistconnectorTV innebär att vi marknadsför din musikvideo tills beställt antal visningar uppnås. Som medlem hos Postern har du rabatt på ArtistconnectorTV, uppge rabattkod "Postern" vid beställningen."

Besök Artistconnector

Booster riksförbund

Booster är en medlemsorienterad förening där enskilda personer och föreningar kan vara anslutna och ta del av de tjänster som vi erbjuder. För att ansluta sig så behöver man endast bege sig till vår startsida och klicka på Bli medlem.

Besök Booster riksförbund

City i Samverkan

City i Samverkan arbetar med att ta fram kunskapsunderlag och information som kan fungera som en gemensam kunskapsbank för alla City-aktörer. Vi mäter kundflöden i City, har koll på handelns omsättning, genomför enkäter, tar fram informationsmaterial och genomför kartläggningar. En del av detta material är tillgängligt exklusivt för City i Samverkans medlemmar. Kontakta gärna oss om du vill ha hjälp med att genomföra mätningar, kartläggningar eller intervjuer/enkäter.

Besök City i Samverkan

Global Hair

Salong & Butik Välkommen in till vår butik och salong i centrala Stockholm. Vi finns på Olof Palmes Gata 16, T-bana Hötorget, uppgång Konserthuset. Klicka här för karta. Öppettider: Mån-Fre kl. 10-18, Lör kl 10-17. Telefon: 08-723 11 11

Besök Global Hair

Goodiestar

Vi kan hjälpa er att göra festen till den allra bästa . Helhetslösningar eller delar till ditt event Goodiebags till festen. Våra omtalade och populära temafester "CODE".

Besök Goodiestar

Idrottsförvaltningen

Idrottsförvaltningen främjar stadens idrotts- och friluftsliv och ger bidrag och stöd till idrottsföreningar. Ansvarar för bokning, drift och skötsel av stadens 450 idrottsanläggningar.

Besök Idrottsförvaltningen

Kameradoktorn

Webshop för allt inom proffesionell kamerautrustning, med fokus på Nikons sortiment. Självklart har vi gott om tillbehör till allt du behöver inom fotografering.

Besök Kameradoktorn

Kulturens

Kulturens bedriver folkbildningsverksamhet inom musik, dans, teater/drama, filmskapande, bild och form, etc. 
Kulturens arbetar med föreningar. Alla tillgängliga medel används för att stödja och utveckla den ideella kulturen. Kulturens är partipolitiskt och religiöst obundet.
Kulturens består av ett huvudkansli och fem regioner. 
Kulturens är ny input. Sveriges nyaste studieförbund. En ny kraft - rakt in i folkbildningssverige

Besök Kulturens

Motormäklarna

På Motormäklarna jobbar vi för att du som kund ska få den bästa servicen, det trygga stödet och det bästa priset när du ska sälja eller köpa en bil. Motormäklarna skulle kunna jämföras med en fastighetsmäklare med skillnaden att vi hanterar bilhandel. Vår vision är att hjälpa kunden från första tanken på att sälja bil till avslut eller vid första intresseantagande för ett bilköp till nycklar i handen. Vi samarbetar med en av världens största banker som erbjuder förträffliga finansieringslösningar. Dessutom erhåller kunder som väljer att göra ett bilköp hos oss med finansiering minst sex månaders garanti på bilen.

Besök Motormäklarna

Pioneer

Bilunderhållning, DJ, Hörlurar Hemunderhållning & Pro AV

Besök Pioneer

Skyoffice

Vi erbjuder resor med konkurrenskraftiga priser som passar just dig. Hos oss kan du boka charterresor, reguljärflyg med destinationer runt om i hela världen, boka hyrbil eller varför inte en kyssning med familjen? Vi på Sky Office erbjuder även dig som kund penningöverföring samt valutaväxling.

Besök Skyoffice

ThunderCode

Vi gör allt inom design och webbutveckling. Med 4 år i ryggen vet vi vad vi gör och kan garantera dig otroliga resultat.

Besök ThunderCode

Urkraft

Idag hör Urkraft till en av Europas ledande verksamheter inom afrikansk och afroinspirerad dans och musik. I sina centrala, mysiga lokaler på Sveav 128 hålls dagligen kurser i afrikansk och afroinspirerad dans och trummor.

Besök Urkraft
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG