Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: , Malmö
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Klubb Femtastic Malmö presenterar Chanelle Cali aka SHYSTIE!
Höstpremiären på Moriska Paviljongen inleds med UKs mäktiga rappare i en exklusiv Sverigespelning. SHYSTIE, Queen of the clubs, är en multitalang utan dess like. Med sitt independent team “Star Work Music” har hon släppt flera mixtapes/EP's som satt dansgolv i extas! Vi fortsätter våra kvällar i Stora Salen med feta visuals, tropiska vibbar, god frukt och sköna människor. Självklart ligger fokus på grym musik då vi bokar och blandar lokala akter och djs så du får dansa dig till oanade höjder! Denna kvällens storslagna spelning sätter startskottet mot svettigare och varmare höstnätter inomhus efter sommarens galna upptåg!
Välkomna!

LIVE:
| SHYSTIE | (UK)
Med sitt oändliga imponerande CV är SHYSTIE inte bara en begåvad rappare sänd från ovan, utan också en talangfull skådespelerska och mode-ikon som pryder VOGUGEs omslag när hon flörtar med modevärlden. Senaste EP'n “Pink Mist” debuterade på 4:e plats på iTunes, med bland annat singlarna “Doppelgänger” och “Good Girls Gone Bad”. UK's mest populära och underhållande urbana artist har turnerat med bland annat 50 Cent, Basement Jaxx och The Streets för att nämna några. Vi är minst sagt mäkta stolta att kunna dela scen med denna talang och Malmö!
http://iamshystie.com/
https://twitter.com/IAMSHYSTIE
https://soundcloud.com/iamshystie
https://www.facebook.com/iamshystie

DJ:
| SISTER JUSTICE | (SUGERCANE/FEMTASTIC)
Hon har spelat med Femtastic som DJ sedan 2011 och är ett bekant ansikte på Stockholm's urbana klubbscen. Som en av grundarna till den nystartade gruppen Sugercane har hon tagit klubb och festivalscenen med storm efter bland annat spelningar på årets Öland Roots! Sister Justice är känd för att spela det bästa inom dancehall, afrobeats och hiphop. Det är råenergi, glädje och många basiga afrokaribiska rytmer som utlovas på dansgolvet!
Tw: @justine_nb
IG: jusnb
FB: facebook.com/sugarcanesweden

| SIGGE FALK |
Sigge Falk bakom skivspelarna ger många överraskningar, slutet är sällan likt början av setet! Allt från skruvade rytmer och dovt mörker, med inslag av poppiga synthar till stökig autotune.
Känd från de flesta klubbarna i stan och rutinerat för han dig från den ena musikstilen till den andra! Han varvar ny hiphop från Chicago med gammalt från Memphis, på en svettig bädd av grime och garage. Har du missat honom kommer du inte bli besviken!

| AMANDA MARTINEZ |
Med förkärlek till kvinnliga emcees och alltid med basen i fokus spelar Amanda Martinez allt från hiphop till tropiska elektroniska rytmer. Hon har tidigare gästat klubbar som Utopin, Mamma! och House of Hiphop och lämnar aldrig dansgolvet osvettigt! Förbered dig på ett kul och dansigt set med många skiftningar to get your ass moving!

| EKA | (Femtastic/M.E.S.S.)
EKA - den ena halvan av hip hop-duon M.E.S.S. och en del utav Femtastic-kollektivet, är en av Skånes absolut vassaste Hip Hop DJ's som framförallt är känd för sin otroliga förkärlek för feta beats, hip hop & scratch! Förvänta dig bangers, classics, tunga beats, scratch, allt snyggt sammansatt i en smakfull mix i groovets tecken!
(EKA SCRATCH-FREESTYLE) http://www.youtube.com/watch?v=ZWw0uO6SxVo
(INTERVJU SYDSVENSKAN)
http://blogg.sydsvenskan.se/valkommentillmalmo/2013/06/25/intervju-dj-eka-eka-strom-fran-m-e-s-s-och-femtastic/
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/eka-m-e-s-s/


DJ/VFX | TJACKIE SHAUN | (Femtastic)
Multitask är bara förnamnet när Tjackie Shaun sätter sitt magiska finger på kvällarna! Från Umeå, där hon började sitt samarbete med Random Bastards för att sedan skifta till Femtastic över hela Sverige, är hon nu med EKA och skapar feta kvällar ihop i Malmö. Fokuset har skiftat från stadigt VFX till en blandning mellan video mixning och dj. Hon har gjort allt från ass-koreografier och foodcrush, eller backat upp artister såsom Cleo, Trainspotters, Kristin Amparo och Etzia för att nämna några med sina visuella skapelser. Om hon inte står och vjar, så kan du chilla och flippa till allt från soft Hip Hop, kanske svensk reggae och dancehall till UK Grime när hon lägger takten på dansgolvet!
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/tjackie-shaun/


>> Moriska Paviljongen
>> 20 år
>> 100 kr (fri entré före kl 22, mellan kl 22-23 80 kr).

Är du under 20 år OSA till jaqueline.shabo@gmail.com för garanterad plats, innan kl 18.00 den 28 september!

100:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11268
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG