SCANDINAVIAN SUPERJAM 2013

Tid: 0000-00-00 18:00 - 0000-00-00 20:00 | Adress: Vitabergsparken, Stockholm
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Riksteatern & Parkteatern presenterar årets upplaga av SCANDINAVIAN SUPERJAM 2013!

Under två dagar fylls Vitabergsparkens läktare av picknickfamiljer, färgglada sneakers, bag in box-hipsters, din mormor och den random personen som alltid like:ar dina FB-inlägg.

I år presenterar vi för första gången på Superjamscenen "All Style International Crew Battle" där fyra utvalda crews från USA, Tyskland och Sverige ställs mot varandra i en oförglömlig, magisk och gåshudsframkallande uppgörelse. Vi vill även lyfta det internationella breaking crewet ILL-ABILITIES, fyra dansare med olika typer av funktionshinder. Här bjuder de på en intim föreställning tillsammans med svenska BBOY-Invalido om att överkomma sina hinder. ”No excuses, No limits!”. På schemat står även programpunkten Power to the People Battlet där publiken agerar Dj's och välkomnas på scen att utmana dansarna med sin egenvalda musik - du bestämmer!

Ta chansen att se streetdanceshower i världsklass av och med internationella och svenska dansare. Vi utlovar svett, spänning, feta beats, livemusik, Instagram-moments och soul train line för alla!

15 & 16 Augusti - musik från kl 17.00. Start Superjam - kl 18.00-20.30 i Vitabergsparken, Stockholm

Evenemanget är gratis.

>>✦✦ Program SUPERJAM 2013 ✦✦Tors 15/8- 2013 – start 18:00 musik på scen från 17:00.

✦ ILL-ABILITIES feat BBOY INVALIDO ✦
(Usa/Sverige) Är ett internationellt breaking crew uppbyggt av dansare med olika typer av funktionshinder. Här bjuder de på en intim föreställning tillsammans med Svenska BBOY-Invalido om att överkomma sina hinder. ”No excuses, No limits!”

✦ INTERNATIONAL ALLSTYLE CREW BATTLE ✦
Assassins Crew (Usa), German allstyle Crew
(Tyskland), Swedish Family (Sverige) samt ett överraskningscrew, gör upp om vem som får titulera sig som ”champions” av Scandinavian Superjam 2013.

✦ MATRESHKI IN JAZZ ✦ (Ryssland)
UK Jazz ( Fusion Jazz) style från Ryssland! Deltagarna i gruppen är flitiga battlare och har tidigare vunnit stora internationella tävlingar så som "Cercle Underground" 2011 Paris, "Juste Debout" Finland, Italy, "Baltic Session" Tallin, "Riga Challenge", "Model357 - BattleZone Insane" bla. I deras show blandar de house dance och old school Jazz vilket ger en fräsch nygammal känsla med mycket footwork och hög energi.

✦ SO MAD ✦
SO MAD är en svensk dancehall grupp med ledning av Melpo Mouratido, en av de viktigaste och mest tongivande på den svenska dancehallscenen. SO MAD bjuder på rå dans och energi direkt från Kingstons gator.

✦ SJUKSTUGAN ✦
Sjukstugan är en hiphopgrupp från Stockholm bestående av rapparna Dirty Jens, Buju Anton samt dj/producenten Bjarne B. Medlemmarna har tidigare ingått i andra konstellationer och började göra musik under namnet Sjuktugan i början av 2010. Gruppen släppte sin debutskiva ”Rap På Svenska” på BABA Recordings i augusti 2012. Den första singeln ”Zig Zag” spelades flitigt på radio och blev snabbt en hit på klubbar och dansgolv
världen över. Sjukstugan har ett skönt och lekfullt sätt att förmedla sin musik på som gör det svårt att sitta still.

✦ DJ LOVESTORY ✦
En av Sveriges främsta battle- och klubb-dJ's som spelar sådant du hört och älskar och det du inte trodde fanns och älskar ännu mer. Precis som namnet på hans DJ-Kollektiv "Qlty" är kvailiteten alltid i fokus! Dj Lovestory spelar både torsdag och fredag.

--> Fre 16/8- 2013 – start 18:00 musik på scen från 17:00.

✦ FUNKY FRESH COLLABO ✦ (Sverige)
Detta är en skön blandning med några av Stockholms mest skillade dansare. Förra året såg vi de på Superjam med showen "House party", i år samlas de igen för att göra ett unkit framträdande där de blandar amerikanska och karibiska streetdance stilar.

✦ BREAKING 2vs2 BATTLE ✦
Åtta stycken utvalda breakare med ett hav av olika uttryck gör upp i tradtionellt battle. DJ Lovestory.

✦ POWER TO THE PEOPLE ✦
Fyra utvalda dansare väntar på din musik och din röst. Här bestämmer nämligen du, både musiken och vem som vinner, ta med dig din Mp3:a och DJ:a en rond i varje battle. Feat: Ida ”Inxi” Holmlund, Fredrik Quiñones, Andreas Sanchez, Joanna “Skywalker” Chrona.

MEECH & SANDRINE
Den franska duon Meech & Sandrine som fångade allas hjärtan då de vann den världsomspunna tävlingen Juste Debout i Paris 2005. Till årets Superjam bjuder duon på en vacker och intim duett där de liksom tidigare bygger upp en stark atmosfär och närvaro i deras rytmiska kommunikation. Showen grundare sig på house/club-dans med inslag av whacking, Hip hop och afrikansk dans.

✦ ASSASINS CREW DC ✦ (Usa)
The Assassins Crew DC grundandes 2005 av Junious Brickhouse i Washington DC. Han ville ta fram styrkan i samarbeten, lojalitet och solidaritet något som han ansåg saknas i DC's dansscen. Gruppens uppdrag blev att vara "Warriors of Light" med ett tre dimensionellt fokus i både tanke och rörelse. Med sin dans vill de visa integritet, karaktär, fokus och syfte genom battles, föreställningar och undervisning över hela världen.VÄLKOMNA!!


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11220
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG