URBAN CONNECTION

Tid: 0000-00-00 20:00 - 0000-00-00 21:00 | Adress: , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

URBAN CONNECTION DANSENS HUS
TIS 13/8 | 20.00 ‒ 21.00 | SERGELS TORG
Breakdance, popping, voguing och battles! Urban Connection är Dansens Hus årliga streetdansfestival som rymmer dans, workshops, klubb och liveband. Här visas den urbana dansens olika stilar och uttryck med internationella och nationella dansare och kompanier. Festivalen pågår i maj varje år och gör nu ett gästspel på Kulturfestivalen med ett mixat program som visar på streetdansens olika ansikten och sceniska dimensioner.

MEDVERKANDE Streetdansare i samarbete med Dansens Hus

Konferencier: Niki Tsappos är vinnare av flera internationella tävlingar som bl a Juste Debout 2010 (Paris), samt grundare av Soul Sweat crew.

Medverkande kompanier:

Arkeolog 8 är ett 'genre-överskridande' danskompani med fem dansande koreografer som jobbar med danskonst, pedagogik och samhällsengagemang genom dans. Inspirerad av tv-spel, tar dansföreställningen 1up sig an livet och dess hinder.

P*fect Dance Company är det enda kompaniet i Sverige som inriktat sig på stilarna waacking och voguing.
På UC får vi se ett utdrag ur föreställningen S.D.S.A. Det blir en fartfylld show med mycket energi, humor och stjärnglans.

Complete levererar energisk hiphop på hög nivå med inslag av New style. De har alla medverkat i stora tv-produktioner och turnéer, och samarbetat med nationella och internationella artister. Några av dem sågs senast i Fredrik Benke Rydmans succéversion av Svansjön på Dansens Hus.

Above the Clouds är ett mångkulturellt, Stockholmsbaserat kollektiv ur flera generationer vars medlemmar tillhör eliten inom sin dansstil, som breakdance, popping, locking och house. I föreställningen The Living Room bjuder kompaniet in publiken till sitt vardagsrum som är fyllt av dansarnas personliga berättelser och minnen. - See more at: http://kulturfestivalen.stockholm.se/program/details.php?AID=814#sthash.YTkEGO3e.dpuf


Gratis

Hitta hit


 
EID: 11210
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG