Alegría Cirque du Soleil

Tid: 0000-00-00 19:30 - 0000-00-00 | Adress: Arenavägen 8, Stockholm
Tags: Alegría Cirque du Soleil


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Cirque du Soleils hyllade föreställning Alegría till Ericsson Globe - sex föreställningar med premiär 6 mars! Biljetter till försäljning nu.

ALEGRÍA
Alegría, som på spanska betyder glädje, lycka och hyllning, är en av Cirque du Soleils stora klassiker och internationella succéer. Showen har sen premiären i Montreal 1994 setts av över 10 miljoner människor. Ensemblen består av 55 artister och musiker från 18 länder.

Föreställningen innehåller helt enastående akrobatiska flygningar, synkroniserade trapetskonster och koreograferade dansstycken. Energin vibrerar och hjärtat sitter i halsgropen under hela föreställningen. Produktionen liknar närmast en opera, med praktfulla och färgglada kostymer i barockstil och showen har hyllats av en enad kritikerkår med slutsålda arenor under hela turnén.

Cirque du Soleil startade blygsamt med tjugo gatuartister i Québec i mitten av åttiotalet och har nu vuxit sig till den största nycirkusaktören i världen. Med över 5000 anställda runt hela världen har Cirque du Soleil framfört produktioner inför mer än 100 miljoner åskådare i över 300 städer på jordens alla kontinenter.

I Sverige har vi tidigare sett de hisnande föreställningarna Delirium och Saltimbanco, och i november gästas vi av Cirque du Soleils hyllning till Michael Jackson: Immortal.

Glädjande nog får vi se mer av Cirque du Soleils fantastiska framträdanden nästa år, denna gång i form av Alegría!

MER INFORMATION
www.livenation.se
Pressbiljetter press@livenation.se

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 10625
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG