MHD | Stockholm

Tid: 2017-09-27 19:00 - 2017-09-27 22:00 | Adress: Sickla Industriväg 6, Stockholm
Tags: MHD | Stockholm


1 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Biljettsläpp 31 juli via luger.se/mhd
*********************************
27 oktober – Stockholm, Nobelberget
*********************************
MHD tillhör den nya generationens franska rappare, och är just nu afro-trapens främsta fanbärare. Med över 500 miljoner visningar på YouTube, 140 miljoner streams på Spotify och en fanskara som sträcker sig över hela världen är MHD på mycket god väg att bli en global superstjärna. Nu kan vi meddela att MHD kommer till Sverige för sitt första framträdande i Sverige någonsin. Platsen är Nobelberget i Stockholm, och datumet är 27 oktober.

MHD heter egentligen Mohammed Sylla, och är uppväxt i Paris 19: onde arrondissement. Med rötter i både Guinea och Senegal började Sylla blanda Västafrikanska tongångar med amerikansk trap och en rad andra genrer, vilket resulterade i en alldeles egen afro-trap. Efter att ha laddat upp sex stycken hemmagjorda YouTube-videor – alla döpta till afrotrap – som genererade miljoner av streams och mängder av reaktioner började MHD bli ett internetfenomen med stort i. Framgångarna ledde sedan fram till ett skivkontrakt och det redan dubbelt platinacertifierade debutalbumet ”MHD” som släpptes 2016. Sin mix av genrer och stora karisma har gett honom en fanskara som aldrig tycks sluta växa, och det är en stor ära att kunna presentera MHD på svensk mark för första gången i höst.


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11672
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG