Musik & Medmänsklighet

Tid: 2016-08-19 14:00 - 2016-08-24 21:00 | Adress: Kyrkslingan 2, Stockholm
Tags: kör, körsång, körkonsert, Eric Ericsonhallen, André de Quadros


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Musik & Medmänsklighet - en festival om musikens kraft att förändra. Ett fördrag – en körfestival – en körledarkurs. 19-24 aug, Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen.

Kan musik och körsång förändra hur vi beter oss mot varandra och visa vägen ut ur hopplöshet, ensamhet och segregation? Kan vi närma oss varandra med musikens hjälp, bli mer generösa och bjuda in fler i gemenskapen?

Festivalen Musik & Medmänsklighet handlar om musikens betydelse för att åstadkomma social förändring. På programmet står körkonserter med bl a Fangekoret, en fängelsekör från Köpenhamn, Voces Nordicae, VOICE & CELLO med Katarina och Svante Henryson, nystartade vokalensemblen Roliga Sångförsöket, Lilla Akademiens kammarkör och Manado State University Choir från Indonesien. Det blir föredrag och en internationell körledarutbildning under ledning av kördirigenten André de Quadros. Den röda tråden är det medmänskliga. Musiken hjälper oss att upptäcka att det är mycket mer som förenar oss än som skiljer oss åt. Kom till festivalen och upplev musikens och körsångens kraft!

Festivalen arrangeras av Eric Ericson International Choral Centre.


Köp biljett

150:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11642
Affischerat av Tittiochlena
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG