Staybar Nightclub | Live - USCH!

Tid: 2015-05-30 22:00 - 2015-05-31 03:00 | Adress: Götgatan 99, Stockholm
Tags: hiphop, musik, nattklubb, rnb, fest


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Varje lördag kör vi olika teman inom Hiphop & R&B.

Lördagen den 30 Maj firar vi USCH som släpper ny musik och med sig har dom Shazaam & Tay Tay som ska göra det dom är bäst på, bjuda på en fet Show med musik och humor. Våra Dj's för kvällen är inga okända, de har spelat hos oss vid flera tillfällen och det är dax att bjuda in både Clitter och Naz.
För gästlista, kontakta någon av klubbcheferna.

Live: USCH, Shazaam & Tay Tay
Dj's: Clitter, Naz & Melika

♦♦♦ USCH ♦♦♦
Duon USCH introducerade sig själva med EP:n “Vad Upp” 2013. Soundet beskrevs bäst då, precis som nu, som “elektronisk smuts utan censur” med punchlines-fylld rap över minimalistiska beats. Sedan dess har man bland annat åter-släppt EP:n med hjälp av nya remixer, så väl som en musikvideo till spåret “Som en chef” och nu senast singeln “Jeans”.

Nu följer man upp med den sprillans nya singeln “Chuck Norris” som gästas av Caribinghi & Jass. Singeln är från skivan “De La Beratorie” som är planerad att släppas redan den 25:e maj.

♦♦♦ Shazaam & Tay Tay ♦♦♦
Shazaam & Tay Tay är #FreestyleComedy och bjuder på en show med humor, musik och överraskningar där publiken får vara med och bestämma innehållet! ALLT är HELT improviserat!

♦♦♦ Dj Melika ♦♦♦
En av Stockholms absolut hårdast arbetande DJ’s just nu. Melika har på någon form av rekordtid tagit Stockholms klubbscen med storm och gett den ett ordentligt lyft. Med sina svintighta mixar där hon hela tiden bjuder på det bästa av det bästa
från såväl svensk- som utländsk hiphop som hon varvar upp med riktigt tung trap bjuder hon alltid upp till ordentlig fest. Dessutom är hon med och har Nattklubben Staybar.

http://djmelika.se/
http://duvetinte.se/
http://soundcloud.com/duvetinte

♦♦♦ CLITTER ♦♦♦
Kärt barn har många namn; Clitter är Queens, tungviktare, explosioner och stenhårt bossande! Med ett musikbibliotek fullkomligt dignande av guldig hiphop, rnb och dancehall från alla världens hörn förgyller Clitter varje dansgolv som intas. Vill en ha hiphop vill en ha Clitter!

https://soundcloud.com/clitter
https://open.spotify.com/user/djclitter

♦♦♦ Naz ♦♦♦
Det var i höstas som Naz började Dja, men det har inte stoppat henne till att göra det hon älskar, att på något sätt involvera sig i musiken. Med tidigare erfarenhet av dans står hon nu bakom skivspelaren och spelar allas favoriter inom hiphop och R&B. Inget ni vill missa.


Staybar Nightclub / Götgatan 99 / T Bana Skanstull
Alltid fri entré innan 23:30 där efter 120:-
22:00-03:00
Åldersgräns 20+
Dress To Impress/ Vårdad klädsel!Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11608
Affischerat av ThaCorp
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG