Snoop Dogg till Sverige för exklusiv konsert

Tid: 2015-07-25 23:00 - 2015-04-26 23:00 | Adress: Uppsala, Stadsträdgården, Stockholm
Tags: Snoop Dogg till Sverige för exklusiv konsert,
 


0 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Snoop Dogg är tillbaka! Lördag den 25 juli kommer han till Sverige för en exklusiv konsert i vackra Stadsträdgården bredvid anrika Flustret i Uppsala. Denna gång kommer Snoop Dogg med fullt band, ett nytt album och alla hits i bagaget.

Biljetterna släpps fredag 17 april kl. 09.00 på LiveNation.se & welcomeuppsala.se.

Snoop Dogg är tillbaka! Lördag den 25 juli kommer han till Sverige för en exklusiv konsert i vackra Stadsträdgården bredvid anrika Flustret i Uppsala. Denna gång kommer Snoop Dogg med fullt band, ett nytt album och alla hits i bagaget.

Det är svårt att säga något annat än att Snoop Dogg är en av de största ikonerna i rapvärlden. Från det klassiska debutalbumet ”Doggystyle” 1993, via flertalet hits genom åren fram till skådespeleri och karriärens alla alteregon som Snoop Doggy Dogg, Snoopzilla, Snoop Lion och DJ Snoopadelic. Men det är ändå som Snoop Dogg folk känner och älskar denna Los Angeles-rappare. Det såg man inte minst på Liseberg förra året då han spelade inför 44 000 personer på ett Liseberg som fick stänga grindarna…

Den 12 maj släpps hans kommande album “Bush”, helt producerat av Pharrell Williams, med gäster som Stevie Wonder och Charlie Wilson. Nya skivan tillsammans med tidigare hits som “Gin & Juice”, “Who Am I? (What’s My Name?)”, “Nuthin’ But A ‘G’ Thang”, “Next Episode”, “Beautiful”, “Drop It Like It’s Hot”, “Signs”, “Sensual Seduction” och “I Wanna Rock” lär innebära att det blir en magisk sommarkväll i Uppsala.

Konserten arrangeras av Welcome Uppsala i samarbete med Live Nation.


Köp biljett

495:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11576
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG