Premiär | Staybar Nightclub | Ladies Night

Tid: 2015-04-25 22:00 - 2015-04-26 03:00 | Adress: Götgatan 99, Stockholm
Tags: hiphop, musik, nattklubb, rnb, fest


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Premiär: Varje lördag, Staybar nightclub.

Varje lördag kör vi olika teman inom Hiphop & R&B.
Med 2 Dansgolv ser vi alltid till att det finns musik för alla.

Temat för kvällen är Ladies Night, där alla kvinnor har fri entré hela kvällen och vi passade även på att boka 4 grymma kvinnliga Djs som vet hur man får ett dansgolv att gunga.

♦♦♦ AMETIST ♦♦♦
Ametist är landets mest etablerade musikjournalist med svensk hiphop som nisch. Under 7,5 år som kreativ producent och programledare för landets största hiphopprogram "Kärleksattacken" (i Sveriges Radio) har hon haft stenkoll på den svenska hiphopen. Just nu skriver hon på landets första uppslagsverk för svensk hiphop. Hon är också en välbokad DJ och föreläsare.

Ametist spelar för lounge och after work-mingel men helst av allt spelar hon hiphop för dansgolv. Då blir det framförallt en blandning av hennes favoritera, tidig 2000-tals hiphop, och de största nuvarande hitsen inom svensk hiphop. Ametist spelar alltid ny svensk hiphop när hon DJar. Hennes sets kännetecknas av stor fingertoppskänsla för vad folk vill ha och den hårdare hiphop som faktiskt får alla att dansa.

♦♦♦ CLITTER ♦♦♦
Kärt barn har många namn; Clitter är Queens, tungviktare, explosioner och stenhårt bossande! Med ett musikbibliotek fullkomligt dignande av guldig hiphop, rnb och dancehall från alla världens hörn förgyller Clitter varje dansgolv som intas. Vill en ha hiphop vill en ha Clitter!

https://soundcloud.com/clitter
https://open.spotify.com/user/djclitter

♦♦♦ MELIKA ZAKARIAE ♦♦♦
En av Stockholms absolut hårdast arbetande DJ’s just nu. Melika har på någon form av rekordtid tagit Stockholms klubbscen med storm och gett den ett ordentligt lyft. Med sina svintighta mixar där hon hela tiden bjuder på det bästa av det bästa
från såväl svensk- som utländsk hiphop som hon varvar upp med riktigt tung trap bjuder hon alltid upp till ordentlig fest. Dessutom är hon med och har Nattklubben Staybar.

http://djmelika.se
http://duvetinte.se
http://soundcloud.com/duvetinte

♦♦♦ SARA OMARI ♦♦♦
Sara Omari driver http://smerklife.com och älskar musik. Bott i London i 2 år och gör nu sin grej i Stockholm. Spelar allt från sliskig RnB till Gangster Rap


Under kvällen delar vi även ut lite Goodiebags från Street Hippies vilket vi är riktigt glada för. Kolla in deras hemsida!!
http://www.streethippies.com


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11566
Affischerat av StaybarNightclub
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG