Det flygande barnet

Tid: 2015-02-07 19:00 - 2015-03-28 21:00 | Adress: Katarina Bang 77, Stockholm
Tags: teater, jazz, frijazz, drama, tysk dramatik, Schimmelpfennig,


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Det flygande barnet är ett vackert, smärtsamt rekviem och en drabbande samtidskommentar om vad vi människor egentligen värdesätter och vad vi riskerar att förlora. En berättelse om närvaro som handlar om en helt vanlig tvåbarnsfamilj, mitt i livet. På tusendelen av en sekund förändras allt.
Pjäsen Det flygande barnet av den hyllade och prisbelönte tyske dramatikern Roland Schimmelpfennig har Sverigepremiär på Orionteatern den 7 februari. Lars Rudolfsson regisserar. Vanna Rosenberg och Gustaf Hammarsten gestaltar kvinnan och mannen i berättelsen. Dessutom medverkar FIRE! med Mats Gustafsson på saxofoner och elektronik, Andreas Werliin på trummor & diverse och Johan Berthling på elbas & diverse samt sångarna Mariam Wallentin (Wildbirds & Peacedrums) och David Sandström (Refused). Fem lördag kvällar i vår förvandlas Orionteatern till klubb efter föreställningen med spektakulära internationella akter inom kreativ rock, jazz och improvisationsmusik. Spelas våren 2015.


Köp biljett

270:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11554
Affischerat av Tittiochlena
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG