Standup-stjärnan Eddie Griffin till Sverige

Tid: 2014-11-18 20:00 - 2014-11-18 23:00 | Adress: Berzelii Park 9, Stockholm
Tags: Eddige Griffin Stockholm, Chinateatern, Standup, Comedy, Scen


0 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Standup-stjärnan Eddie Griffin till Sverige

Den 18 november kommer Eddie Griffin för första gången någonsin till Sverige. Eddie är en underhållare ut i fingerspetsarna och har utsetts till en av världens bästa komiker någonsin av Comedy Central. Under sina 24 år på scenen har han hyllats för sina giftiga skämt, träffsäkra imitationer och höga tempo. Eddie Griffin är också en erfaren skådespelare som medverkat i över 50 filmer och vunnit pris för en av huvudrollerna i humorserien "Malcolm and Eddie”.

Eddie Griffin är en naturbegåvning som underhållare med över 20 års erfarenhet. Kort efter sin debut som standup-komiker slog han igenom på bred front och turnerade över hela USA. Han är också en populär skådespelare som varit med i över 50 filmer och flera tv-serier. Dessutom har han som artist släppt två album och medverkat på skivor av Dr Dre, Snoop Dogg och T-Pain. Karriären inleddes dock som dansare och Eddie öppnade sin egen dansstudio redan som 16-åring.

På standup-scenen håller Eddie Griffin ett högt tempo med rappa, orädda skämt om allt från rasism och fördomar till vardagssituationer och politik. Han har under sin långa karriär arbetat upp en imponerande tajming och använder sin erfarenhet som skådespelare när han växlar mellan karaktärer och gör träffsäkra imitationer både med sin röst och sitt kroppsspråk.

Följ Eddie Griffin

Hemsida

Facebook

Twitter

Biografi

Eddie Griffin har utsetts till en av världens 100 bästa komiker någonsin av Comedy Central och har 24 års erfarenhet på standup-scenen. Dessutom är han en väletablerad skådespelare och kan dessutom sjunga, dansa och koreografera.

I unga år i Kansas City fick Eddie Griffin höra från sin mor att han var en "stor fisk i en liten damm” och när han väl bestämt sig för att satsa på standup gick det snabbt. Från sitt första framträdande där han upptäckte sin talang tog han sig till Los Angeles för att förverkliga sin dröm och efter bara en månad uppträdde han regelbundet på den välkända komediklubben Comedy Store. Efter två månader valdes han ut till att öppna för Andrew Dice Clay på Madison Square Garden och åkte på en omfattande turné.

Succén fortsatte efter detta med uppträdanden på Russell Simmons "Def Comedy Jam” och den Cable Ace Award-nominerade HBO-specialen "One Night Stand”. Sedan dess har Eddie Griffin skapat flera egna shower som exempelvis den självbiografiska "Dysfunktional Family” (2003), "Freedom Of Speech” (2007) och "You Can Tell 'Em I Said It” (2011).

Förutom en framgångsrik karriär som standup-komiker är Eddie Griffin också en väletablerad skådespelare som medverkat i över 50 filmer så som “The Last Boyscout”, "Coneheads”, "Armageddon”, "Undercover Brother”, "Scary Movie 3”, "Date Movie” och "Urban Justice”.

Mest känd är han kanske för sin roll i komedisuccén “Malcolm and Eddie”. Tv-serien sändes i fyra säsonger och Eddie vann en NAACP Image Award som bästa skådespelare i en humorserie. Han regisserade dessutom fyra episoder i serien.

Eddie Griffin har också släppt flera album som blandar humor och musik och medverkar dessutom på flera andra artisters skivor, som till exempel Dr. Dres multiplatinum-säljande album "The Chronic” och "The Chronic 2001”, samt T-Pains album "Circus”.
- See more at: http://www.blixten.se/humor/eddie-griffin#sthash.HmafSkHc.dpuf


Köp biljett

335:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11529
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG