Method Man & Redman till Berns

Tid: 2014-08-07 22:00 - 2014-08-08 03:00 | Adress: Berns, Stockholm, Stockholm
Tags: Method Man & Redman till Berns


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Method Man. Redman. Som enskilda artister är de två giganter inom hiphop-världen. Att tänka på de båda som en duo är svindlande. Om en dryg månad – den 8 juli – blir det titanernas kamp på Berns i Stockholm då superstjärnorna kommer för bjuda oss på en hitkavalkad som vi sent kommer att glömma. De åtråvärda biljetterna släpps till försäljning nu på fredag den 6 juni kl 9.00.

År 1999 slog en bomb ner i musikvärlden. Method Man och Redmans gemensamma skiva ”Blackout” nådde skivhandeln och det var ingen tvekan om att det var ett av 90-talets bästa hiphop-album. Erick Sermon stod för en så fet produktion att det stundtals var fysiskt tungt att andas medan du lyssnade. Wu-Tangs gudfader RZA fick också med på ett hörn bara för att göra hela projektet ännu mer otroligt. Detta tillsammans med två av historiens mest karaktäristiska rappare gjorde att den totala summan blev tyngre än jordens hela tillgång av grundämnena iridium och osmium.

Clifford Smith a.k.a Method Man a.k.a Johnny Blaze a.k.a Iron Lungs. Likt sina kollegor i det mäktiga och mytiska Wu-Tang Clan har Method Man gått under många namn under sina drygt 22 år på hiphop-scenens absoluta topp. Mannen med det råa och släpiga flowet i sin rap var den första medlemmen av klanen med en solokarriär och Method Man satte sig bekvämt i detta förarsäte när Tical (1994) släpptes. Vid sidan av Wu-Tang Clans närmast osannolika framgångar var Method Man en självständig succé. I samband med Jay Z's "Hard Knock Life Tour", som utgjordes av Jay Z, Redman, DMX och Meth, inleddes det legendariska samarbetet med Redman - kanske hiphophistoriens mest lyckade duoteam.

Reginald "Reggie” Noble a.k.a Redman. Född i Newark, New Jersey och det vassaste namnet i hiphop-kollektivet Def Squad. 1992 släppte Redman sin debut "Whut? Thee Album” och belönades direkt med titeln "Rap Artist of the Year” av den klassiska publikationen The Source. Få kan mäta sig med Redmans sylvassa rap och grymma flyt vilket också den breda massan blev varse om när Christina Aguilera – tillsammans med just Redman – fick en världshit med låten ”Dirrty” år 2002.

Method Man och Redman kommer att bjuda den svenska publiken på en arsenal av låtar som skulle få vilken världsmakt som helst att darra. Ja, detta inkluderar material från Wu-Tang Clan. Missa inte tillfället att se när två av vår generations största MC’s gästar Stockholm och Berns den 8 juli.

325:- / BiljettKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11488
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG