Color Me Rad Stockholm

Tid: 2014-04-25 23:00 - 2014-06-07 23:00 | Adress: Stockholm , Stockholm
Tags: Color Me Rad Stockholm,
 


1 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Color Me Rad kommer snart till en stad nära dig. Vi tar med oss ett överflöd av färg som kommer att få dig, din vardag och hela ditt liv att bli färgglatt och levande.

Color Me Rad är ett lopp på 5 km som startar i en storm av färger och fortsätter med färgkanoner och färggranater som garanterar att din framtid blir ljusare, din partner mer tillgiven, din chef trevligare, din bostad mer trivsam, ditt liv mer hälsosamt och du själv lycklig och fylld med energi!

Historiskt sett så har det varit accepterat att springa för att fly undan ansvar, fly från polisen, fly från sanningen och i vissa fall för att fly från brunbjörnar och andra läskiga saker.

På Color Me Rad springer vi inte FRÅN något, vi springer FÖR något. Vi springer för varandra, för gemenskapen och för att det är så sjukt kul! Så gör dig redo för årets färgfiesta och ett lopp som gör underverk. Sommaren 2014 kommer Color Me Rad till Sverige!


Köp biljett

300:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11455
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG