8/2 ♦ OUCH! XL ♦ PANIK DISCO ♦ CHACKABUCKO ♦ COCOT

Tid: 2014-02-08 21:00 - 2014-02-08 02:00 | Adress: Södra Teatern Mosebacke Torg 1, Stockholm
Tags: https://www.facebook.com/events/1419936978250109


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

[Beskrivning]

♦ ♦ ♦ VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL OUCH! OCH DANSA ♦ ♦ ♦

OUCH! presenterar stolt:

♦ ♦ ♦ FEST I HELA HUSET ♦ ♦ ♦

♦ PANIK DISCO
♦ CHACKABUCKO
♦ COCOTAXI
♦ DANCE KILL MOVE
♦ 1_RASTA

♦ ♦ ♦ FRI ENTRÉ t.om. 21:00, sedan 100 kr i dörren ♦ ♦ ♦

Klubb OUCH! fortsätter att sprida bastropisk musik på Södra Teatern och detta med råge. Förra omgången körde vi fest i hela huset och vi fortsätter med att sprida värme på både Södra Bar och Mosebacke fram till kl 02. Till skillnad från de andra mer traditionella "tropical" klubbarna runtom i Stockholm levererar klubb OUCH! en blandning av:

TROPICAL BASS ♦ SOCA ♦ DANCEHALL ♦ TRAP ♦ URBAN ♦ KUDURO & MOOMBAHTON

och erbjuder således ett dansgolv av otrolig energi som få kan mäta sig med. Kom och dansa nu på lördag tillsammans med några av Sveriges absolut bästa dj´s inom tropical genren. Vi garanterar grymhet deluxe!

LINE UP:

♦ PANIK DISCO

DJ och producent akten PANIK DISCO är arrangörerna av klubb OUCH! på Södra Teatern och LET´S GO BANANAS! på Debaser. De har varit aktiva sedan mitten av 90-talet och alltid levererat basmusik av olika sort. I år signerade de skivkontrakt med PLAYGROUND MUSIC och är nu singelaktuella med singeln ALL IN som släpps inom kort. 2013 producerade de remixer åt bl a BLAYA (Buraka Som Sistema) och LINKOBAN (dk) som fått fina recensioner. De syns flitigt överallt och förra året gjorde de nästintill 100 spelningar där de bl a var officiell warm up åt MAJOR LAZER. Gruppen har kallats för "de kungliga hovleverantörerna av tropical bass" och det är nog en bra beskrivning.

www.facebook.com/panikdisco
www.soundcloud.com/panikdisco
www.twitter.com/panik_disco

♦ CHACKABUCKO

CHACKABUCKO är känd för att alltid leverera tighta sets där en blandningen av Cumbia och Dancehall smälter samman till det allra bästa. Han har varit med sedan starten av klubb OUCH! och är även illustratören bakom all artwork som har med OUCH! och LET´S GO BANANAS att göra. Affischerna som han konstruerat är även ett stort själ till dessa klubbars framgång. Hans tjänster är till salu och det är bara att kontakta honom om det skulle vara av intresse, vilket det borde vara för WOW!

https://www.facebook.com/mrlinus
http://www.fetatyper.se/
http://www.soundcloud.com/chackabucko

♦ COCOTAXI

Klubb OUCH! får äntligen besök av den grymma duon COCOTAXI. Inom denna krets är de kända för att alltid leverera grym bastropisk musik och har själva arrangerat klubb på Södra Teatern förr där de tog in fantastiska akter som t.ex. SO SHIFTY från Tyskland. Som producenter är de välkända där de släppt musik under lång tid på lables som t.ex. BIG-N-HARIY. Senast släppte de den grymma singeln HOT LIKE FIYA och är nu aktuella med en remix åt SYMBIZ SOUND! - så sjukt uppspelta över att ha dem under vår fana nu på lördag - det kommer absolut bli HOT LIKE FIYA!!!

https://www.facebook.com/pages/Cocotaxi/115750368481445
https://soundcloud.com/cocotaxi

♦ DANCE KILL MOVE (UPPSALA)

För andra gången tar vi in ZOUK KUNGEN från Uppsala och vi är så glad över det. Det DANCE KILL MOVE verkligen gjort sig känd för är verkligen sina ZOUK BASS produktioner som blivit internationellt uppmärksammade av ENCHUFADA där Branko från Buraka Som Sistema spelat hans alster flitigt i sina mixar på BBC 1. De tas också upp i sammanhanget kring just Zouk Bass av nästintill alla som sysslar med genren och producenten kommer inom kort släppa sina låtar via just ENCHUFADA. Kan man säga att denna gigant är på väg emot ett internationellt genombrott? JA! Vi är stolta över att ha denna mästarproducent hos oss igen, nu blir det fest på riktigt!

https://www.facebook.com/dancekillmove
https://soundcloud.com/dancekillmove

♦ 1_RASTA

När vi försökta få igång klubben SHATTA FAKKA i somras med temat TRAP fick vi kontakt med denna dj. Ung och grön klev denne upp och levererade ett sett som kan varit bland det bästa jag hört på länge. En blandning av elektroniska och tunga baslandskap, ihopmixade med grym urban fick denna dj iaf mitt danshjärta att volta. När denne spelade Poisen med Bell Biv Devoe fick vi hjärtstopp, helt enkelt fantastiskt! Det är en ära att ha 1_RASTA under vårt tak på OUCH! och vi ser fram emot att se och höra mycket från denna up & coming.


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11410
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG