Stylo G @ Slakthuset, 25 jan

Tid: 2014-01-25 22:00 - 2014-01-26 03:00 | Adress: Slakthusgatan 6, Stockholm
Tags: Stylo G @ Slakthuset, 25 jan


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

STYLO G – Slakthuset 25 januari!!

ROOM 1:
STYLO G (UK)
SAFARI SOUND
CITY LOCK
SUGARCANE

ROOM 2:
MIR CREW (rekyl)
ESTATED & RAZ (back2back)

ROOM 3:
SEB ONE / APEX SOUND (grime set!)
MR BRICKS & DANIEL IRK
ELIAS EINHYRNING

STYLO G
Om man trots den klistriga refrängen och den hiphopinfluerade bakgrunden inte fick upp ögon och öron för Stylo Gs genombrottssingel ”Call mi a yardie” för två år sedan har det varit omöjligt att missa honom 2013.

Med sitt samarbete med holländska producenten Diztortion, skapade han den perfekta bron mellan dancehall och elektronisk brittisk basmusik som utmynnade i ”Soundbwoy” och hamnade på 10:e plats på brittiska singellistan. Med support från både dancehallvärlden och mainstreamradio som BBC har Stylo G, Jason McDermott som han heter, blivit den givna tronbäraren till Europas dancehallkung, eller ”the lyrical badman from London”, som han själv säger.

Han följde upp med ”Badd”, gästad av legendariska Sister Nancy och där refrängmelodin togs från hennes hit ”Bam bam”. Med sin old school touch blev den snabbt en favorit på reggaeklubbarna. Samarbeten med allt från rappare som Giggs och Sneakbo och bland annat trap och d’n’b-remixer visar dock att Stylo G samtidigt har en tydlig fot i samtiden och andra genrer.

Som son till jamaicanska deejayn Poison Chang och född i Spanish Town utanför Kingston, Stylo G flyttade som 15-åring till London, har dancehall och reggae varit en ständig del av hans liv och hans karriärsval självklart. Hans hårda arbete och dedikation det senaste decenniet har nu gett honom inte bara respekten från sina kollegor och kritiker, utan även den välförtjänta kärleken från fans och DJs. Nominerad till två MOBO Awards och efterfrågad av Basement Jaxxx, Damian Marley och Diplo, ser 2014 ut som att framgångarna knappast kommer att ta slut.

160:- / Biljett



Till Facebook evenemanget



Hitta hit


 
EID: 11401
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG