JASON DERULO | 2 mars | Stockholm |

Tid: 2014-03-02 19:00 - 2014-03-02 23:00 | Adress: Mårtendalsgatan 2-8, Stockholm
Tags: JASON DERULO | 2 mars | Stockholm |


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Datum
2 mars - Stockholm, Arenan – Fryshuset
*****************************************
Han skulle ha spelat i Stockholm vintern 2012 men stoppades av en allvarlig nackskada som nästan förlamade honom. Nu är han efter lång tids rehabilitering tillbaka med nytt album och starkare än någonsin. Jason Derulo spelar på Arenan i Stockholm den 2 mars.

Biljetterna släpps på fredag den 18 oktober kl 9.00.

2012 var ett tufft år för den unge multiplatina-säljande artisten Jason Derulo. Men nu är han tillbaka friskare och starkare än någonsin. Han är redo för sin comeback efter sin svåra nackskada han fick januari 2012 när han repeterade för världsturnén som skulle ha nått Stockholm.

I en exklusiv intervju med den amerikanska tidningen Men’s Health berättar Jason att olyckan som nästan förlamande honom gav honom en helt annan syn på livet, och inte minst karriären.

"Olyckan gjorde att jag växte upp på ett ögonblick, jag gick på autopilot. Jag reste runt i världen och spelade på stora scener dag efter dag. När sådana saker och upplevelser sen helt plötsligt tas ifrån dig inser du hur mycket du faktiskt uppskattar livet, de saker du älskar att göra och inte minst de du älskar"

Efter fem månader av ansträngande fysisk rehabilitering är Jason Derulo redo att återerövra popscenen. Hans tredje album ”Tattoos” släpptes den 23 september och allt tyder på att Jason Derulo fortsätter där han slutade... han levererar hit efter hit efter hit.

360:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11398
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG