Yes! Nyårsfest på Södra teatern & Mosebacke Etabli

Tid: 2013-12-31 20:00 - 2014-01-01 03:00 | Adress: Mosebacke Torg 1-3, Stockholm
Tags: DJ ESQUIRE (NEW YORK) + MAD MA
 


2 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Yes! & Södra teatern presenterar stolt i samarbete med Grolsch & Sneakersnstuff.

DJ ESQUIRE (NEW YORK) + MAD MATS + PURE P +
ANTHONY MILLS + TRICKYKID + YES! SOUNDSYSTEM +
DJ JAYZON + DJ GORGEOUS + DONUTS + VÄNNER

Nyårsafton 31 december 2013
Södra Bar & Mosebacke Etablissemanget!
Klockan 20.00 till 03.00
Ålder 20 år
Biljetter finns på www.sodrateatern.se eller Sneakersnstuff
Mer information finns på www.sodrateatern.com eller www.iloveyes.se

I år satsar Yes! på att ge dig en särskilt guldkantad nyårsafton… ingen mindre än Brooklyns DJ Esquire gästar Mosebacke som kommer få träbjälkarna att knaka och kristallkronorna att klirra. Hiphop, funk, soul, r&b, house, boogie m.m. levereras även av gästande Devotion som etablerat en trogen klubbpublik på Fasching. Andra akter är Anthony Mills, Trickykid och givetvis Yes! Soundsystem. Bra musik drar bra folk tänker vi, och i kombination med Stockholms vackraste utsikt med parkettplats inför fyrverkier, japanska lyktor och glimrande stjärnor har vi nöjet att erbjuda er en osannolikt magisk nyårsfest.

DJ Esquire (NYC) är en av de mest renommerade vaxvändarna i USA, med närmare 20 år i branschen. Under tidigt 90-tal var det fascinationen för mix, scratch och tjejer som inspirerade honom att lära sig DJ-hantverket. I college påbörjade han sitt skivsamlande på allvar och såg även till att leta rätt på videos med några av New Yorks främsta battle-DJs som han studerade i detalj, bl.a. Roc Raida. Efter att ha filat tekniken under många år blev han själv en del av den kompetitiva DJ-battle-kulturen. Scratch DJ Academy anställde honom för events och inte långt senare som lärare. I DJ-tävlingar tog han hem den ena titeln efter den andra. Utöver att vinna DMC USA 2013 och glida in bland de fem högst rankade i DMC World 2013, levererar han sofistikerade beats i etern med Beatminerz (”The Takeover”) och fyller New Yorks mest populära klubbar (”Beats Rhymes & Nightlife”, ”Art Battles NYC” etc.).

Devotion bjuder på ny och gammal r&b, soul, boogie, funk, steppers och soulful house med resident DJ Pure P och några av Stockholms mest eftertraktade DJs som gäster, bl.a. Mad Mats. Tillsammans är de kända för legendariska back-to-back sets och har med tiden blivit en sån stark duo att kräsna dansare inte besöker andra klubbar än just Devotion. Mats är en veteran med mer än 25 år i gamet och ett turnéschema som sträcker sig från Miami till Moskva. 1996 startade han en av de klubbar som skulle bli den mest långlivade och respekterade i svensk klubbhistoria – Raw Fusion. Klubben blev så omtalad internationellt att det utvecklades systerklubbar i New York och London. Mats mixar alla tänkbara genrer och subkategorier av musik, med en sällsynt fingertoppskänsla. En beat-connoisseur av världsklass. Daniel ”Pure P” Sandell har hyllats unisont av kritiker, hiphopkonsumenter och producentkollegor. Hans karriär är gränslöst imponerande då han hunnit med att producera egna projekt (Up Hygh, Hygher Baby etc.), producera för utländska artister (Foreign Exchange, Yahzarah mfl.), DJa över hela världen, mastra andra artister och driva klubben Devotion. Att Questlove, Phonte, Bobbito Garcia, DJ House Shoes och Ali Shaheed Muhammad är några av hans fans är en ovanlig merit, men känns inte ett dugg orimligt om man är bekant med Pure P-katalogen.

Anthony Mills härstammar från Ohio men bor sedan länge i Stockholm. Hans artisteri är så unikt att han utformat en egen genre – Ghettotrance. Arkivet rymmer tusentals låtar, exempelvis det internationellt framgångsrika projektet Wildcookie med Freddie Cruger. Anthony är en del av den svenska soulelitkretsen ”Souluminati”, och uppträder i en mängd olika konstellationer. Nyligt uppmärksammades han i Sverige för gruppen Black Madonna tillsammans med Dida (RMH), och i Tyskland efter samarbetet med Moonbootica (http://t.co/EkgAUVEcBR). ”I have tons of newness” – Anthony Mills.

Trickykid startade labeln All Out Dubstep 2007 när de bokade Skream till Berns, sedan dess har han varit en nyckelpromoter för scenen. Nyligen började han jobba för P3 Musikguiden, som DJ och värd, och är därutöver bokad till klubbar och fester som efterfrågar lite extra bas.

Yes! Soundsystem serverar 90’s hiphop, svettig r&b, rap anthems och slow jams in på småtimmarna med legenden Dj Jayzon och Georg och Donuts med vänner.


Köp biljett

270:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11377
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG