Kartellen och Timbuktus Svarta Duvor & Vissna Lilj

Tid: 2013-11-29 23:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.


Från Timbuktu egna ord:

Jag är arg, jag är arg för att jag har stött på rasism i hela mitt liv. Sedan 8 års ålder har världen med jämna mellanrum påmint mej om att min hudfärg är onormal, misstänksam, icke-önskvärd, mindre bra, inte fin, smutsig etc osv.
Jag är sprungen ur ett enkelt, tryggt, humanistiskt och kunskapstörstande hem i Lund.
Sverigedemokraterna är sprungna ur 90-talets nynazism är idag såpass putsade och flitiga att dom sitter i Riksdagen. Men hur mycket SD-anhängare och politiker än försöker kan inte partiets värderingar, historia och strida ström av rasistiska uttalanden och handlingar förnekas. Det är vid det här laget oförnekbar fakta.
Jag står på grund av mina värderingar och min historia i diametral opposition till rasism och diskriminering i alla former. Jag upplever rasism som ett hot. Alltid. Men vet ni vad, jag är trött på det här nu. Jag tänker inte dölja, försköna, ursäkta eller skämmas för vem jag är. Istället tänker jag sätta ner min fot och säja: FUCK SVERIGEDEMOKRATERNAS POLITIK!
Häng inte upp ert omdöme på två rader i en låt. Ta in helheten. Ta in hela bilden. Tänk på vad som fött känslorna som uttrycks i denna och så många andra låtar. Kan dessa känslor bero på något? Vem eller vilka är mest ansvariga för att hundratusentals människor i det här landet känner oss ledsna, uppgivna, arga och trötta på den rasistiska nomenklaturen, anti-humanismen, lögnerna och skrämselpropagandan.
Jag är en humanist. Jag tror på alla människors lika värde oavsett vad. Jag behöver ingen nolltolerans för att bevisa det.
Jag gör vad jag gör för att jag är övertygad om att detta är rätt, för oss, för Sverige och för framtiden.
Till sista droppen.
/Jason


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11376
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG