Melodifestivalen 2014: Här ser du artisterna avslö

Tid: 2013-11-26 09:00 - 2013-12-31 23:00 | Adress: news , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Nu presenteras alla artister och bidrag i Melodifestivalen 2014 – i direktsändning på svt.se/melodifestivalen. På tisdag klockan 9.50 får du träffa artisterna som ska tävla i Malmö och Linköping. Resterande artister ser du redan två dagar senare.


Och först av alla presenteras de och intervjuas för dig som följer direktsändningen här på svt.se/melodifestivalen. Artisterna presenteras en och en i direktsändningen, som du ser ovan i den här artikeln eller under fliken "Se program" med start klockan 9.50.

Samtidigt presenteras alla låtskrivare och låttitlar i en artikel.

Alla har kontaktats
Melodifestivalens tävlingsredaktion har nu kontaktat representanter för alla bidrag som kvarstår i urvalsprocessen. Det innebär att den som inte fått något annat besked är fri att använda och ge ut sina inskickade verk på annat håll.

– En lång process är äntligen över och vi har tagit beslut om samtliga 32 artister. De startfält vi ska presentera känns otroligt inspirerande och kul, säger producenten Christer Björkman.

En akt redan presenterad
2 628 bidrag skickades in till Melodifestivalen 2014. Tidigare under hösten valde en urvalsjury ut 16 av dem. Den övriga halvan av startfältet kompletteras av SVT genom inbjudningar.

Sedan tidigare är det klart att gruppen EKO kvalat in till en av artistplatserna genom sin seger i "Svensktoppen nästa 2013".

De återstående artisterna och bidragen presenteras i en direktsändning på svt.se/melodifestivalen vid samma tid på torsdagen. Du kan också se sändningarna i efterhand.

PUBLICERAD: 21 november 2013 15:54

Gustav Dahlander
gustav.dahlander@svt.se

http://www.svt.se/melodifestivalen/melodifestivalen-2014-har-ser-du-artisterna-avslojas-forst-av-alla


Gratis





Hitta hit


 
EID: 11372
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG