Rock n roll med DUST BOWL JOKIES m.fl

Tid: 0000-00-00 20:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Götgatan 85, Stockholm
Tags: rock n roll, rock, metal, hårdrock, scen, live, band, party


1 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Rock n roll ★ rock ★ hårdrock ★ metal ★ Brother Tuck

★ Lördag 26 Oktober ★ 20.00 - 01.00 ★ öl från 43 kr ★ liveband ★ Party ★ 18 år
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Varje fredag och lördag blir det underhållning från flertalet band som spelar live på Tuckens källarvåning. Perfekt tillfälle att träffa nytt folk, parta och hänga med vännerna till skön livemusik.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

★ LIVE ★

- DUST BOWL JOKIES (Rock)
In late 2011, Alexx (Vocals, Percussions & Harmonica), Victor (Lead & Rhythm Guitar), Nicke (Lead & Rhythm Guitar), Action (Drums & Percussions) and Freddan (Bass) released their first 2-track-single "Dust Bowl Jokies". The second single release "Whore Of Babylon" followed in early 2012. In September 2012, Dust Bowl Jokies signed a deal with Rambo Music / Gain Music Entertainment and released their debut album "Cockaigne Vaudeville" on 20th February 2013.
https://www.facebook.com/dustbowljokies
http://www.youtube.com/watch?v=TILTMNdvZg8&app=desktop

- STHLM BANDITS (Rock n roll)
Sthlm Bandits är ett nytt,ungt och hungrigt band från huvudstaden. Bandet består av 4 killar i 20-årsåldern som med hjälp av en mängd olika influenser (Social Distortion, Oasis, Mötley Crüe, för att nämna några) lyckats skapa ett sound bestående av feta trummor, catchiga riff, pulserarnde basgångar och en sångröst utan dess like. Detta gör att bandet urskiljer sig ur mängden av alla band i Stockholms scenen.
https://www.facebook.com/sthlmbanditsofficial

- PERFECT CRIME (Hårdrock)
Perfect Crime är ett hårdrock/metal band som bildades i mitten på 2012 utav sångaren Gabriel Kallander och gitarristen Jimmy DeGreedos. Bandet fulländades sedan med Kriss Keyes på bas, Jonathan Kvick på trummor och Filip Wieselgren på gitarr. Genom att blanda musiken från förr med musiken idag, har Perfect Crime odlat fram sitt egna unika sound som dem leder in i framtiden. Under sin korta tid som band så har de redan hunnit att bygga upp ett starkt rykte som ett hett liveband. Med en stark attityd, glödheta riff och stor passion för det dem gör så har Perfect Crime kommit för att stanna!
https://www.facebook.com/perfectcrimemusic

- SANCTRUM (Metal med olika inslag)
Sanctrum bildades 1999 i Uppsala, men det tog verkligen fart 2003 när Irfan gick med i bandet. Två demos och en EP spelades in och Sanctrum spelade överallt i Sverige bland annat på Hultsfredsfestivalen 2006. 2008 släppte Sanctrum sin kritikerrosade debutplatta "In Harm's Way"(Metalcast Records). Efter lanseringen av plattan så turnerade Sanctrum i Sverige, Danmark, Norge och Spaninen. Sanctrum har delat scen med stora namn som In Flames och Entombed samt har fått sin musik spelad på radio och TV. Sanctrum var även speciellt inbjudna till ”Metallsvenskan 2011” (fotbollsturnering med den svenska hårdrocks/metaleliten) för att delta i fotbollsturneringen. 2011 slutade Volkan av personliga skäl och Alex kom in i sättningen. I maj 2012 så spelade Sanctrum in EP:n ”Autumn” (Hold Your Ground Productions). EP:n släpptes gratis på Internet och kan hittas på de flesta musiktjänster och hemsidor (Spotify, iTunes, Grooveshark, Soundcloud). Sanctrum spelar snabb, aggressiv och refrängvänlig metal kryddad med en smula hardcore. Sanctrums kännetecken är en tight, energisk och kaotisk liveshow. Detta är något som måste upplevas!
https://www.facebook.com/sanctrumswe
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Plats: Brother Tucks nedervåning
Götgatan 85
T-Skanstull
När: Lördag 26 Oktober 2013
Tid: 20.00 - 01.00
Inträde: 75 kr förköp / 100 kr dörren
18 årsgräns
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Denna kväll arrangeras av Klubb Dislocated som driver flertalet klubbar i Stockholm på många olika och populära spelställen, främst i Stockholms innerstad.

Om du har eller känner ett band som är intresserade av att spela på något av våra evenemang. Registrera i sådana fall bandet på hemsida:
www.klubbdislocated.se

Gilla Klubb Dislocated på Facebook
www.facebook.com/klubbdislocated
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄


Köp biljett

75:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning


http://www.youtube.com/watch?v=TILTMNdvZg8

Hitta hit


 
EID: 11312
Affischerat av klubbdislocated
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG