Killarna bakom superhiten "Am I Wrong" klara för B

Tid: 0000-00-00 19:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Nybrogatan 15, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Du har garanterat hört superhiten "Am I wrong" och har du inte gjort det är det hög tid. Vi tog ett snack med grabbarna i Envy om tiden efter genombrottet, vad som är viktigast i livet, och om spelningen på VeckoRevyn Blog Awards.

De norska killarna Nico, 22 och Vincent, 22 har båda rötter i västra Afrika och har båda rappat och gjort musik i flera år. För fem år sedan bestämde sig en gemensam vän (som nu även är duons manager) att sammanföra dem båda.

- Han sa att vi båda var några av de mest talangfulla musiker han träffat och att vi borde samarbeta, så vi testade, säger Nico.

Det visade sig bli en succé. Nu fem år senare har killarna, som tog namnet Envy haft flera hitar, och du har säkert hört "One song" från 2011 och inte minst "Am I wrong" som toppat listorna den här sommaren.

- "Am I wrong" är verkligen en bra beskrivning på vad vi tror på och står för. Många tror att låten handlar om ett kärleksförhållande och det skulle den absolut kunna göra, men för oss handlar det mer om att ingenting är omöjligt, vad det än handlar om. Vi frågar oss i låten om det är fel att tro att vi kan bli något på riktigt, det kan vara vad som helst. I vårt fall är det drömmen om musiken och att slå som artister. Nu är vi där och det finns inget bättre än när en dröm blir verklighet.

Med en superhit som "Am I Wrong" följer ett minst sagt tight schema och sista tiden har varit hektisk för killarna som turnerat hela sommaren.

- Den största förändringen är nog att vi knappt träffar våra familjer och vänner längre. Men de stöttar oss och är så stolta över det vi gör.

Att familjen betyder mycket för båda killarna råder det inga tvivel om och de vill gärna att de afrikanska rötterna ska komma fram i musiken. Det är också därför som de valt att spela in sin video till "Am I Wrong" i Botswana och Zimbabve. I höst väntar fler spelningar och en ny singel, men först är det spelning på VeckoRevyn Blog Awards som gäller.

- Vi längtar efter att få uppträda live på Blog Awards i Sverige. Vi kommer att ge er show ni inte kommer att glömma!


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11271
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG