DAPPER PREMIÄR FREDAGEN DEN 13 SEPTEMBER

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Klarabergsgatan 25, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Mina damer och herrar!

Fredagen den 13 är ingen otursnatt för oss som älskar Urban Classics, Motown-hits Throwback r&b & hip-hop. Denna kväll öppnar vi upp dörrarna på Klarabergsgatan 25/Bolero. Ni är hjärtligt välkommen att joina oss denna fantastiska afton med vänner och bekanta.

OBLIGATORISK LISTA, ATTEND THE EVENT!
Samtliga gäster som kommer till DAPPER kommer att behöva attenda eventet för att få tillträde till klubben. Detta gör vi för allas trevnad. Det är ok att ta med gäster som inte har facebook. Absolut så går det att joina eventet på plats för inträde.

VÅRDAD KLÄDSEL RÅDER!
Då vi satsar på att hålla klubben ren, elegant och sexy så råder vårdad klädsel. Se inbjudningskort för nivå. Absolut så går det att har sneakers men det måste vara rena och hela. Obs! Ni kan komma att nekas inträde då vi anser att ni inte är vårdade vilket inte är någon större risk för er.

OBLIGATORISK ENTRÈ AVGIFT
Kvalitét kostar, ingenting är gratis, det handlar om utbyte att ge och ta. Dapper behöver samtligas bidrag för att kunna existera. Ditt bidrag kommer att ligga på 140kr/klubbkväll.

ÅLDERSGRÄNS
Detta med ålder kan vara känsligt för många, en del känner att de är för gamla för att ha roligt. Vi på Dapper håller inte med om detta, ingen är för gammal för att gå på en klubb som väcker fina minnen. Med det sagt så har vi dock en minimi-ålder på 23år. Men är man i sällskap av äldre gäster kan dispens ges. Föranmäl detta i så fall till oss på Dapper för att vara säkra på att ni kommer in.

BORDSBOKNING!
Klubblokalen erbjuder en festlig möjlighet för drinkbord. Stora som små sällskap är välkomna att boka bord. Inboxa Gibbie Cham på FB. Före kön gäller alltid för sällskap med bord.

Plats: Bolero/Klarabergsgatan 25/T-bana T-centralen
Tid: 22.00-03.00
Ålder: 23+
Entrè:140kr


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11263
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG