Digster Party Cruise

Tid: 0000-00-00 18:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Den 13:e september anordnar vi en avgång tillsammans med de populära Spotifylistorna Digster. Med oss ombord har vi ett helt gäng artister som matchar den breda variation man även hittar hos digster så det här blir helt enkelt ett party som tilltalar alla tänkbara smaker och inriktningar. Vi ses där!

Live På scen:

Norlie & KKV
Norlie & KKV gjorde en bejublad entré på den svenska musikscenen förra året när de kickstartade sin karriär och lyckades nå multiplatinastatus med tre singlar och samtidigt hann med ett fullspäckat turnéschema. De prisades som årets nykomling på P3 Guld-galan tidigare i år och den 14 augusti släpps deras debutalbum "Snart", som samlar såväl deras stora hits som nya låtar som andas det typiskt popsomriga soundet som kännetecknar hitmakarna. De spelade även på både allsången och Gröna Lunds stora scen förra sommaren.

Elliphant
Pitchfork-favoriten Elliphant, som enligt den populära musiksajten är ljudet av framtiden, heter egentligen Ellinor Olovsdotter. Hon gjorde ett uppmärksammat uppträdande på Grammisgalan tidigare i år och släppte samtidigt sin EP "Live Till I Die". Elliphant är just nu aktuell med en omfattande USA-turné där hon öppnar för den amerikanska kritikerfavoriten Twin Shadow och spelade sedan på Roskilde den 3 juli. Elliphant är även signad på Ten tillsammans med Icona Pop vilket gör henne till den naturliga arvtagerskan I kölvattnet på deras succe som tagit dem till toppen på englandslistan.

Näääk & Nimo
Både Näääk & Nimo släppte album hösten 2012 och är även aktuella med en EP i slutet på augusti. Duon har arbetat upp ett namn som ett av landets mest pålitliga liveakter och fyllde även dem Kägelbanan i höstas. Näääk vann dessutom tre priser på Kingsizegalan i februari med bland annat de tunga kategorierna bästa soloartist och bästa album.


Marcus Price & Carli
Dj-teamet Marcus Price & Carli är kända för att leverera intensiva set med fet bas och dansanta rytmer. Det bevisar inte minst de uppmärksammade låtarna "Mat, bira, kvinnor, weed", "Bubbelgum", "Flaska & bas" och "Du & jag mot rös" som har hundratusentals visningar på Youtube. Nya singeln "Bärs till alla" släpptes i februari 2013 tillsammans med duons debutalbum. Dessutom är Marcus Price & Carli ute på en Sverigeturné under våren och sommaren.

DJ's:

Galavant
Den svenska DJ-duon Galavant fick äran att göra årets officiella ledmotiv till Summerburst och just den singeln ”Tonight” har nu nått guldstatus. Galavant står en mycket ljust framtid tillmötes i kölvattnet av de senaste årens svenska house-under.

Ida Rislöw & Kristin Zetterlund
Glamour! Hits! Ös! Hiphop! Vännerna tillika DJ-duon Ida & Kristin lämnar ingen besviken. Tjejerna har förgyllt många stockholmares liv på uteställena runt om i hemstaden som F12 och Kåken. Nu är det äntligen vår tur!

Kingsize summertour med DJ Black Moose & vänner
Hiphopmagasinet plockar ombord sitt populära summertour-koncept med ”Årets DJ” Black Moose i spetsen. Det utlovas gäster på micken, utlottningar och ett fullspäckat event för hela kvällen på dansgolv nummer 2.


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11235
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG