COLORS Blue - PETTER Live 21/8 #colorsgbg

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Medan festivalerna har det svårt att få ihop det i år fortsätter Colors att bjuda på riktigt tunga bokningar. Med endast två Colorskvällar kvar 2013 har vi det stora nöjet att presentera PETTER, kanske Sveriges viktigaste rappare genom tiderna. Tillsammans med klassiska vapendragarna Eye-N-I & DJ Sleepy samt livetrummer och bas bjuds det på en unik och oförglömlig kväll. Hiphopveteranerna har lika länge varit sugna på att köra på Colors som vi är på att köra med dem, så den BLÅ kvällen kommer att bli magisk!

Petters första album, Mitt Sjätte Sinne, med klassiker som "Vinden har vänt" och "Mikrofonkåt" hjälpte till att lägga grunden för hela den svenska hiphopkulturens framväxt.
15 år senare är han fortfarande en drivande kraft och aktuell med nya fantastiska albumet "Början på Allt". Listan med hits och meriter är oändlig.

Eye-N-I's har med sin särpräglade röst och ösiga stil ackompanjerat Petter genom hela hans karriär, men han har även släppt egna skivor och är hjärnan bakom den fantastiska gruppen PH3.

Sleepy är legendarisk DJ och exekutiv producent åt Petter och har levererat cuts sedan slutet av 80-talet. Hans relativt nystartade skivlabel, BABA Records, har redan hunnit blir Sveriges hetaste med artister som Kaah, Lilla Namo, Skizz, Sjukstugan m.fl.

WESC är ett svenskt klädmärke som fokuserar på streetfashion och har sina rötter i den svenska skejtscenen. WeSC har egna affärer i bland annat Tokyo, Los Angeles, München och New York, Berlin, Stockholm och London. Namnet WeSC är en förkortning av "We are the Superlative Conspiracy".

–––––––––––––––––––––––––––––

COLORS Blue Superlative Conspiracy Night 21/8
Live: PETTER med DJ Sleepy, EYE-N-I och livetrummor och bas.
DJs: Dainja & Confuze
Dresscode: Blå (Obligatoriskt!) Inget blått = ingen Colors.
Vi bjuder de mest kreativa gästerna på Colors-solbrillor, tygpåsar samt goodiebags från våra vänner, WESC.
Ålder 20 år (Inga undantag!) Tid 21-03.
Förköp finns på www.nefertiti.se samt i butik på Macforum, kungsgatan 28.
Mer info: www.colorsgbg.com


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11225
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG