BEYONCE IS STANDING ON THE SUN WITH MR. VEGAS

Tid: 0000-00-00 17:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: News , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Internationella stjärnan Beyonce har gått Dancehall med hennes senaste singel STANDING ON THE SUN genom att samarbeta med Dancehall Superstar Mr Vegas.

Det nya spåret, vilket är en Reggae SOS blandning av den ursprungliga låten, har hållit tungor viftande eftersom det är en utmärkt kandidat för den första singeln från hennes ännu inte släppt album.

Mr Vegas "skitiga ändå melodisk sång kompletterar perfekt Beyonces mezzosopran röst som är mångsidig på en äkta dancehall beat.

Enligt Mr Vegas, är samarbetet bra att han räknar med att gå platser: "Det här är en riktigt bra låt, nådde Beyonces folk ut till mig och skickade mig sången och jag nådde ut till kända producenter Clevie och Danny Brownie och vi gjorde mixen med hjälp av ingenjören Rohan Dwyer. Jag blev lite förvånad när jag hörde låten spelas överallt i Jamaica för några dagar sedan och sedan dess har spränga både lokalt och internationellt ".

Mr Vegas tror den här låten är ett tecken på att dancehall är att se återkomsten som flera andra dancehall artister arbetar med högsta internationella akter. "Det här är stort och jag måste erkänna att jag är mycket nöjd med denna möjlighet. Den här låten kommer att öppna nya öron till min stil av dancehall och ge mig nya fans. Det är en bra tid för mig eftersom jag har Bruk It Down 2.0 att släppa i september och vi precis avslutat inspelningen videos så detta är som grädde på moset ".


Lyssna på låten: https://soundcloud.com/beyonce4life/beyonc-standing-on-the-sun-sos


Gratis

Hitta hit


 
EID: 11221
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG