Summer Party med Fried Rice - Kristall, Stockholm

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Kungsgatan 56, Stockholm
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Sommarfest med Fried Rice på Kristall!
★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ ☆ ★ ☆ ★ ☆
Nattklubb: Kristall Stockholm
U20 lista: https://www.facebook.com/events/190595567774675/
Adress: Kungsgatan 56
T-bana: Hötorget
Datum: Fredag 2 Aug
Tid: 22:00 - 03:00
Ålder: 20+ (18 för folk på vår under U20 lista!)
Entré: 160 kr
DJ: DJ Kiiing
Musik: RnB/House/Club Hits/K-pop


★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★Sommarfest med Fried Rice ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
De senaste åren har Fried Rice sommarfest gästats på Magenta. Då det alltid blivit för varmt och svettigt, nästintill omöjligt att dansa då lokalen varit för liten så tänkte vi i år faktiskt hoppa över sommarfesten. Dock efter 2 lyckade fester på Kristall och förfrågan både från er och nattklubben om varför vi inte ska köra något nu under sommaren så bestämde vi oss att vi kör en till innan vi officiellt börjar med vårt höstprogram som kommer gästas på nya ställen och gamla favoriter. Kristall med sin innegård, stora dansgolv och barhäng gör det till det perfekta stället för oss att festa under sommaren för oss som inte är bortresta!

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★Glassa med Fried Rice ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Det är sommar och hittills har vi inte varit besvikna över värmen. Vi hoppas självklart att värmen är här för att stanna och kommer inför denna ladda upp med glass till alla som kommer ”tidigt”, vad sägs om att mingla på innegården, äta en glass och kyla ner innan festen tar fart på allvar på dansgolvet? Först till kvarn som gäller.

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ SUMMER AND ICECREAM BABES ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Sugen på att vara en av Fried Rice summberbabes och hjälpa Fried Rice Crew för en kväll? Skicka ett mail till vincent@friedrice.se eller inbox https://www.facebook.com/TseVincent

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ Kristall – Stockholms nya nöjespalats! ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Kristall med sin nya och fräscha inredning och innegård blev snabbt en favorit bland våra gäster. Senaste festen var en succé och vi ser mer av samma recept denna fest!

Nybyggda nattklubben Kristall (2013) på Kungsgatan 56 ligger mitt i smeten och på denna adress låg tidigare den legendariska krogen Karlsson & Co. Klubbens kapacitet på 1200 gäster är fördelat på 3 våningar och en egen utegård med bar! Perfekt nu när värmen börjat komma! Nattklubben Kristall brukar ha ålder från 20 alternativ 23 år, men för denna kväll har de lovat 18 år för alla Fried Rice medlemmar som skriver upp sig på U20 listan!

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ DJ Kiiing ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Denna fest kommer vi gästas av DJ Kiiing som debuterar i Fried Rice sammanhang. Dock är han absolut ingen rookie i sammanhanget utan är en DJ med över 10 års erfarenhet. De senaste åren har Dj Kiiing har dominerat klubbscenen i Stockholm och samtidigt turnerat aktivt i norra Europa med några av de 25 dj's som ingår dj-kollektivet Whiteboyfresh.
Under senaste året har Dj Kiiing bokats av Café Opera, Spy Bar, MVSEET, Slakthuset, Ljuggrens, Willow, Snaps, Sloppy Seconds, Bolero m.m.
Dj Kiiing har värmt upp för artister som Malcolm B, Medina, Panetoz, Ison & Fille och Dogge Doggelito.
Dj Kiiing är Sveriges enda officiella medlem i det världkända kollektivet "Bum Squad Dj's" som grundats av Lady Gaga's Dj.


★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★ U20 listan★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Kristall har vanligtvis åldersgräns från 20 alternativ 23 år. För denna Fried Rice kväll gör de ett undantag. För denna kväll är det 18+ som gäller för alla som skriver upp sig på vår U20 lista. För övriga gäster är det 20+.

För mer information om hur du gör för att skriva upp dig, klicka här:

https://www.facebook.com/events/190595567774675/

★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★VIP bord ★ ☆ ★ ☆ ★ ☆★
Nu kan ni boka VIP bord för denna fest! Kom ihåg att våra bord är omåttligt populära, så boka snart, innna alla försvinner.

PRIS: 2 500 kr/bord

INGÅR:
- Ett helrör Absolut Vodka + drinkmix
- En flaska bubbel
- Ett VIP bord för 10 pers
- Företräde i kön för 10 pers
- En massa uppmärksamhet ;-)

Kom ihåg att ALLA 10 i sällskapet måste fortfarande betala entré, 160 kr, detta ingår EJ i priset. Alla i sällskapet måste också komma samtidigt tillsammans med personen som bokar bordet, innan kl 00:30, för att företräde ska gälla. Helrören serveras fram till kl 01:00, då man sen måste hälla över spriten i glas.

OBS! Nuförtiden är det ENDAST förhandbetalning via bank som gäller för VIP borden, ingen efterskott eller cash på plats, INGA UNDANTAG!

Vill ni boka bord, skicka ett email till oss på vincent@friedrice.se, så återkommer vi med betalningsinformation. Betalningen måste vara oss tillhanda senast onsdagen 31 juli. OBS först till kvarn som gäller!

160:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11204
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG