COLORS Black & White – Envy (No) ✖ Som Fan ✖ Safar

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Efter en rad skrikiga färgexplosioner bjuder Colors på den mest färgstarka och intensiva svartvita upplevelsen ni upplevt! Afrikansknorsk rnb, zebramaskerad hiphop och svensk safari när den är som bäst bäddar för den mest mångfacetterade Colorskvällen någonsin! Eftersom klädkoden är en alldeles för enkel utmaning för våra outfitbattlande gäster utgår pluspoäng för zebrastripad klädsel!

ENVY
Den norska duon, Nico Sereba och Vinzy V, grundades 2011 och uppmärksammades stort med singeln "One Song", men de senaste veckorna har de formligen exploderat med megahiten "Am I Wrong", som ligger bra till för att bli sommarens stora radioplåga. Envy lär kunna bli hur stora som helst och i en tid då stora festivaler rycker akter från klubbscenen är det ett stort nöje att få presentera en festivalakt på Colors!

Som Fan
Som Fan är en ny konstellation på hiphophimlen beståendes av Nomad, Sexfemman (Safe House Staff) och producenten EzzoFresh. Deras första EP, vars namn evolverat till gruppnamn, vävde samman de tre tidigare solosatsande artisterna och med den följande EP:n "Som In I Helvete" och nya singeln "Aha-Ok" med Timbuktu har de cementerat samarbetet. Med betoning på impulsivitet, lekfullhet och musik som gör sig jävligt bra live passar de utmärkt på Colors scen!

Safari Sound System
Sveriges mest kända soundsystem behöver knappt någon introduktion. DJ Shirkhan SafariSound och Sammy K levererar pålitligt den bästa reaggen och dancehallen via P3 och turnerar flitigt över hela världen både på egen hand och med Million Stylez.

Colors Black & White
Live: Envy (No) + Som Fan safari sound
Residents: DJ Dainja & Dj Confuze
Dresscode: Svart / Vitt eller svartvitt (obligatoriskt!)
Tid: 21-03 Ålder: 20 (med eller utan biljett)
Förköp rekommenderas, finns på www.nefertiti.se eller i butik på Macforum, Kungsgatan 28.

120:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11200
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG