COLORS Pink – Swick (Australia) ✖ Lilla Namo ✖ Joh

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Vi vill börja med att tacka för en underbar kväll i onsdags! Colors växer ytterligare en nivå när ni kommer tidigt och det såg fantastiskt ut när så många vad klädda i grönt! Nu bygger vi vidare på det med vår årliga Pink sushi night! Dansgolven kommer gå riktigt varma på onsdag, då Dainja och Confuze delar skivspelare med några riktigt intressanta nykomlingar.

SWICK är en stigande stjärna på DJ-himlen och redan som 17-åring hade australiensaren släppt en mängd låtar via skivbolag som Mad Decent, Top Billin', No Brainer etc och vid sidan av det en arsenal av remixer som hyllats av tungviktare som Diplo, Crookers, Congorock och AC Slater. Han är numera signad av Diplo och tillsammans släppte de nyligen hiten "Keep it Gully" på Mad Decent.

JOHANNA RITSCHER har i sin tur börjat erövra världen med Malmö som bas. Hon utgör ena halvan av Collabo Queens och senaste året har hon, både under eget namn och som DJ åt Gnucci, spelat i New York, Rio de Janeiro, London, Holland etc. Med sin basdrypande mix av moombathon, trap och hiphopkryddade tropical-produktioner kommer hon skapa festivalstämning på Colors!

På micken har vi Lilla Namo, som förra sommaren slog igenom med singeln "Haffa Guzz", vilket ledde till en nominering i Årets hiphop/soul på P3 Guld. Sedan dess har det rullat på med hits som "Höj Volymen", "Tuggare utan gränser" samt samarbeten som "King" med Petter och "Pyromantiker" med Looptroop Rockers.

Förra året ersatte vi pingiskvällen med basket efter att pingisklubbar börjat etablera sig över Göteborg. Basketen blev en hit och har spridit sig likt pingisen, så rosaklädda gäster har möjlighet att visa upp sina skills i vår hoopstävling i år igen!

Vi har även tagit in ett par skickliga sushikockar som styr upp riktigt bra sushi, vilket finns att köpa för en billig slant vid vår matstation. Samples kommer även att delas ut till gäster som följer färgtemat!


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11190
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG