STÅUPPAREN JUDAH FRIEDLANDER GÄSTAR SVERIGE

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Stockholm , Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Den 21:a augusti inleder ståuppklubben Oslipat sin höstsäsong med den största komikern som någonsin gästat klubben.

Judah Friedlander är världsmästare på humorscenen. Judah har ett rykte om sig bland komiker och publik att vara en av de absolut roligaste och mest originella komikerna i vår generation. Att se Judah uppträda är alltid en unik upplevelse. Han har alltid nya skämt och improviserar fram humor i stunden genom att interagera med publiken. Judah gör aldrig samma föreställning två gånger.

Judah är mest känd för sin roll som Frank Rossitano i 30 Rock. Han började med standup 1989, och har uppträtt i stort sett varenda kväll sedan dess. Man har kunnat se honom i mer än 30 filmer och i otaliga TV-program som Letterman, Conan O'Brien och The Daily Show. Men standup är Judahs prioritet, och specialitet. Judah är ingen skådespelare som gör standup vid sidan av. Han är en ståuppkomiker som skådespelar vid sidan av.

Björn Gustafsson är komikern som snabbt blev ett fenomen. Han fick ett våldsamt stort genombrott 2008 med sina insatser i Parlamentet och Melodifestivalen. Under våren har han gjort en standupturné med Henrik Schyffert. Då bevisade han åter igen att han har funny bones som är helt oslagbara.

Marja Nyberg är en komiker som går sin egen väg och leker med humor på ett sätt som ingen annan gör. Vardagsobservationer och samtidens ständiga samtalsämnen får en lätt surrealistisk ton när de filtreras genom Marjas hjärna. I sommar har man kunnat höra henne i humorprogrammet Den Stora Kärleken i P3.

Marcus Johansson är komikern som med ett snett leende säger det du inte tänker. Hans ungdomliga svårmod tar sig uttryck i en spröd cynism, framförd med ett sjuårigt barns energi.

Konferencier: Fritte Fritzson

18 ÅR


Köp biljett

210:- / BiljettHitta hit


 
EID: 11185
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG