26/7 ♦ OUCH! ♦ DJ´s: DIRTBAG (hkochd) ♦ GENA (aod)

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Mosebacke Torg 1, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.


♦♦♦ VI VILL ATT NI SKA KOMMA TILL "OUCH!" OCH DANSA! ♦♦♦

SUMMER DJ BONANZA No2 LINE UP:

● DIRTBAG (HKOCHD)
● GENA (AOD)
● KREECHA (UK/Scold Rec)
● DJ WIL$$ON (Malmö)
● BLACK BARBIE
● PANIK DISCO (OUCH! RES.)

♦♦♦ FRI ENTRE - Det var superfullt sist så kom i tid!!! ♦♦♦

♦♦♦ Tropical Bass / Moombahton / Kuduro / Global Bass / Soca / Soca Bass / Kwaito / Trap / Urban / Zoo Bass / Zouk / Ragga Jungle / Dubstep ♦♦♦

OUCH! presenterar stolt:

♦ DIRTBAG (HKOCHD)

Äntligen får vi besök av DIRTBAG. Kanske mera känd som en av medlemmarna och grundarna bakom gänget Håll Käften och Dansa men Dirtbag har under de senaste åren även etablerat sig som solo dj. Det kommer levereras en svettig blandning av all den musik som OUCH! är kända för att leverera. Tropical och Soca blandas med Dancehall, Afrobass och Hip Hop. Inget annat än pure awesomeness utlovas när DIRTBAG nu för första gången besöker Södra Teaterns absolut grymmaste bastropiska klubb. Vi ger er DIRTBAG från HKOCHD!

https://www.facebook.com/smutskasse
https://twitter.com/Dirtbag_
www.hallkaftenochdansa.se
www.soundcloud.com/hallkaftenochdansa

♦ GENA (AOD)

Som om det inte vore nog med grymhet denna afton på OUCH! får vi även besök av übergrymma GENA från All Out Dubstep. GENA var med från början när AOD starta 2007 men har hållit på och levererat grym basmusik sedan 1995, speciellt inom Dubstep. Denna omgång har GENA lovat att köra en grym blandning av basmusik och vi är så peppade på att se vad hon har kockat ihop för oss. GENA, ofta refererad som "The Queen of Bass" är på OUCH! denna kväll, vi snackar TUNGVIKT!

http://www.dj-gena.com/
http://www.alloutdubstep.com/
http://soundcloud.com/gena-all-out-dubstep

♦ KREECHA (UK/Scold Rec)

Nu blir det allvar! Vi får besök av dj:en och producenten KREECHA, som direkt från England kommer och river av finalsettet denna afton. Han är grundaren bakom labeln Scold Recording och har en mängd grymma släpp i bagaget. KREECHA har sedan 23 år i gemet tänjt på gränserna gällande basmusik och spelat seriöst på en global nivå bredvid legender som Justin Robertson, Percy X och Prodigy. Med sin kärlek för basmusik vandrar KREECHA mellan olika genres tills de blir unisona. Det här kommer bli galet. OUCH! ger er KREECHA!

www.facebook.com/kreechas
https://soundcloud.com/kreechas
scoldrecordings@gmail.com

♦ DJ WIL$$ON

OUCH! älskar att få besök från Malmö, varför? För några av landets absolut grymmaste dj´s och producenter kommer därifrån och DJ Wil$$on är helt klart en av dessa. Om ni inte känner till Funk of Fury är det kanske hög tid att ni läser på. Med en otrolig känsla för funkig basmusik kommer nu DJ Wil$$on direkt från Malmö och droppar ett grymt sett för oss att dansa till. Vi är oerhört glada över att få ha honom hos oss och det kommer garanterat att bli helt vansinnigt grymt. DJ Wil$$on is in the house yo!

https://www.facebook.com/djwilsson
https://soundcloud.com/funkoffury
https://twitter.com/wilsson_soto

♦ BLACK BARBIE

Hon har skills that kills. En individ som tar sitt dj:ande seriöst och ser till att få dansgolv att gunga. Nyligen hemkomen från Frankrike från tre månaders seriöst arbetande som dj. Vi älskar att ha Black Barbie hos oss för vi vet att hon levererar. Förvänta er en blandning av urban, mycket hip hop och sköna basgångar.

https://www.facebook.com/DjBlackBarbie

♦ PANIK DISCO (Ouch!)

Ni vet hur vi gör!!! Dj/producent akt från Stockholm som levererar basig klubbmusik där tempon och genrés som t.ex. Tropical Bass, Global Bass, Dancehall, Soca Bass, Kuduro och Trap blandas flitigt via tight mixande. Denna trio har dj:at sedan mitten av 90-talet och arrangerat olika klubbar i Stockholm i över tio år. Idag arrangerar dem klubb OUCH!. Under 2013 har PANIK DISCO producerat fram tre singelsläpp där första gjordes åt Mayka som släppts via Uniform Beat (Playground Music) och senaste släppet var en remix som gjordes åt Linkoban som producerades tillsammans med Mayka och släpptes via Superbillion Records och mycket mer är på gång, bland annat eget singelsläpp. Hösten ser mycket ljus ut!

www.facebook.com/panikdisco
www.soundcloud.com/panikdisco
www.twitter.com/panik_disco

♦ LINUS NYSTRÖM aka CHACKABUCKO

Mr. Linus är hjärnan bakom affischerna som görs till OUCH!. Vi har haft en oerhörd tur över att få ha Linus som illustratör och han bara fortsätter leverera dessa konstnärliga opus en efter en. Hans färdigheter är till salu och om någon är intresserad av att kontakta Linus går det att göra via länkarna nedanför.

https://www.facebook.com/mrlinus
http://www.fetatyper.se/
http://www.soundcloud.com/chackabucko

♦ FIRST UP & REALSHOOT

Som vanligt samarbetar OUCH! med de grymma bloggarna First Up och Realshoot. Dessa två bloggar styrs av två underbara människor som vi numera kommer anse ingår i OUCH! familjen. Det är ett samarbete som bygger på passion för musik, konst och kreativitet. Besök deras bloggar och ta del av passionen.

https://www.facebook.com/firstup.se
http://www.firstup.se/

https://www.facebook.com/RealShoot.net
http://www.realshoot.net/


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11177
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG