Great presenterar F Summer Sessions #6

Tid: 0000-00-00 22:00 - 0000-00-00 05:00 | Adress: Fredsgatan 12, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Great presenterar F Summer Sessions #6 - Desolat - Alexkid (Artist Alife, Rekids) & Hector (Desolat, Tsuba, Phonica), F Summer Sessions residents Åke Jerling & Simon Billeqvist, F12 Terrassen, tisdag 9 juli, 22-05.

Tisdagen den den nionde juli är vi framme vid den sjätte delen av Great och F12 Terrassens dansanta tisdagar. Denna gången vänder vi blickarna både bakåt och till nutid när vi låter Loco Dice och Martin Buttrichs Desolat-label stå för kalaset. Med sig har skivbolaget Hector, som räknas som en av de mer intressanta namnen idag, och Alexkid, vars karriär och inflytande sträcker sig ända tillbaka till 90-talet och den franska ravescenen.

ALEXKID:
Den franske musikern, ljudteknikern, kompositören och djn Alexkid är vad man skulle kunna kalla en institution inom modern dansmusik. Debutsläppet Playground kom redan 97 för Laurent Garniers label F Communications och under flera år var han flaggskeppsartist för labeln ihop med producenter som St.Germain och Mr.Oizo. Alexkid spelade även en central roll i skapandet av en profil för fransk elektronisk musik, både hemmavid och utomlands. Efter flera års residency på Weekend i Berlin är han nu bosatt i den tyska huvudstaden och har sin hemvist på Watergate. Utöver att vara en ytterst respekterad musiker, producent och dj är Alexkid även en in demand remixer med namn som Damian Lazarus, George Michael, Crookers, Sasse och Kiki och Nina Kraviz, med flera på sitt CV.

HECTOR:
Ursprungligen från Mexico men numera med hela världen som arbetsplats är Hector en av de snabbast stigande stjärnorna på househimlen. Hans musikresa började i Guadalajara och även fast den bara är påbörjad har den redan tagit honom till de flesta klubbar värda namnet, anställning på Phonica Records (labeln/skivaffären som är navet i Londons house- och technocommunity) och flertalet hyllade släpp. Speciellt Phonica har varit viktig för Hector och sedan starten där har han kommit att bli en av affärens med igenkända och respekterade musikkännare. På releasefronten utmärker sig debuten La Raza för Dinkys Horizontal-label och Keep O för tyska Mobilee.

#mygreattimes
https://www.facebook.com/MYGREATTIMES

120:- / BiljettHitta hit


 
EID: 11158
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG