SPRINGSTEEN & I

Tid: 0000-00-00 15:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Sf bio , Stockholm
Tags: SPRINGSTEEN & I


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Den 22 juli 2013 visas filmen Springsteen & I under ett evenemang över på utvalda biografer över hela världen! SF Bio är stolta att få visa Springsteen & I exklusivt i Sverige.
Springsteen & I är en film för fansen, skapad av fansen och med aldrig tidigare visade upptagningar från legendariska konserter som spänner över hela Springsteens karriär. Ridley Scott har producerat en unik dokumentär med Bruce Springsteens fulla stöd, och visar publikens nära och personliga förhållande till bossen, berättat ur deras egen synvinkel.
Det är fyrtio år sedan som Bruce Springsteen ändrade rockscenen för alltid. Med över 120 miljoner sålda album och 20 Grammys har han nästintill format en hel generation. Vi får höra historier om fans som levt med hans sånger. Nu får hela världen chansen att se hur Springsteens musik satt tonen för så många människors liv.


Köp biljettGratis

Kom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11147
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG