Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: norra parkgatan 2, Malmö
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Fantastiska människor! Tack!

Premiären den 7e Juni var mer än bara lyckad! Finare samling människor fanns inte på någon annan plats. Efter fet musik, grym vibe, bra stämning, danshav, Femtastic-drinkar och oförutsägbara händelser, delade Yarah Bravo med sig av sin fantastiska energi och kreativa kärlek till musiken! Den 5e Juli intar vi återigen Stora Salen på Moriska Paviljongen! Denna gång vill vi bjuda på ännu fler lokala godbitar, mer bootyshake-vänlig bas, mysiga (grymma, festliga) vibbar, kärlek, fler Femtastic-systrar, svettigt och trångt dansgolv och såklart grymma DJ's som vet vad din kropp behöver!

Andra kvällen ut laddar vi med två brutalt feta lokala akter som kommer skaka om ditt inre, för att sedan toppa det med TUNGA CLEO! Vi håller till på Moriska Paviljongen, som efter premiären kan titulera sig som det bästa dansstället i Folkets Park med det skönaste hänget i stan! Femtastic står för urban kultur där allt från Hip Hop, Dancehall, Funk, Soul, Afrobeat, Soca & R'nB står i fokus.

Håller i och vibrerar dansgolvet till euforiska höjder gör EKA som bara hon kan, uppbackad av ingen mindre än BESH ONE, NEYNEY, KAROLINA WOJCIK & TJACKIE SHAUN. Förutom visuals och vår exotiska dekoration bjuder vi in konstnären AJJA, som under kvällen kommer att skapa en målning på plats!
LIVE:

// CLEO (Femtastic) //

Vår Femtastic-syster Nathalie Missaoui är den 25-åriga rapparen och sångerskan som står bakom namnet Cleo. Lovorden har haglat genom åren i allt från Ametist Azordegan,SR Metropol, P3 till Dagens Nyheter och för två år sedan vann hon Guldäpplet. Under åren har Cleo gett ut flera singlar och en EP innan hon hösten 2011 kunde stoltsera med sitt debutalbum, Left The City Burning. Hon har gjort sig känd på att vara en av landets bästa liveakter. Singeln med tillhörande videon ”Say I Don´t”, i samarbete med Academics och Kristin Amparo, är en skön uppvisning på deras gemensamma energi. Sedan dess har Cleo samarbetat med bland andra Looptroop Rockers, Jessica Folcker och KWAAI för att nämna några!
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/cleo/
(Soundcloud)
www.soundcloud.com/cleomusic
(Looptroop feat CLEO)
http://www.youtube.com/watch?v=vGBRtcUJOls


// DAYDAY (Femtastic) //

Dajana Nowacki a.k.a. DayDay började intressera sig för musik redan vid 5 års åldern då hon började ta ut sina låtar på en liten keybord via gehör. Idag proddar hon beats, sjunger och rappar. Hon har en kaxig, hes stämma som sätter dig på plats med ett flow likt Rah Digga eller Lil' Kim. Under Kärleksattackens 5-årsjubileum gjorde hon en Take Over direkt i programmet och visade vart skåpet skulle stå. Vi väntar oss inget mindre denna kväll!
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/dayday/
(Soundcloud)
www.soundcloud.com/officialdayday/tracks
(Kärleksattack 5 år)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4S-MeynZRtg


// AYLA (SWE) //

Ayla är en musikproducent, kompositör, låtskrivare och sångerska som har sysslat med musik ända sedan barnsben. Hennes musik är en dansant mix av hiphop/reggae/soul med härliga melodier och skönt gung. Hon bjuder på allt från skönsång till rap och ”raggamuff”. Tidigare har vi sett Ayla på scen med det malmöbaserade bandet Faela! (latin/balkan/reggae) och Chalao (latin/reggae), MEN idag satsar Ayla solo! Ett uppträdande vi ser sjukt mycket fram emot!DJS:

// EKA (Femtastic/M.E.S.S.) //

EKA - den ena halvan av hip hop-duon M.E.S.S. och en del utav Femtastic-kollektivet, är en av Skånes absolut vassaste Hip Hop DJ's som framförallt är känd för sin otroliga förkärlek för feta beats, hip hop & scratch! Förvänta dig bangers, classics, tunga beats, scratch, allt snyggt sammansatt i en smakfull mix i groovets tecken!
(EKA SCRATCH-FREESTYLE) http://www.youtube.com/watch?v=ZWw0uO6SxVo
(INTERVJU SYDSVENSKAN)
http://blogg.sydsvenskan.se/valkommentillmalmo/2013/06/25/intervju-dj-eka-eka-strom-fran-m-e-s-s-och-femtastic/
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/eka-m-e-s-s/


// NEYNEY (Femtastic) //

Vanessa Marko, a.k.a. Neyney, är tillsammans med Nathalie Missaoui (a.k.a. CLEO) grundare av Femtastic.
Neyney har gått från att vara arrangören och PR-personen bakom Femtastic, till att bli en resident DJ på Femtastics klubbar och spelningar! Hon rör sig mellan Hip Hop, RnB, Dancehall och Reggae. Förvänta er Mycket kärlek för svensk musik, och även tyngre basiga och elektroniska grejer som ny Afrobeat, Kwaito och Bailefunk.
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/neyney/


// BESH ONE (Kärleksklubben/Cirkus) //

En av Sveriges bästa Urban/ Party/ Scratch DJ's, och klubbarrangörer! Listan kan göras lång, han har samarbetat tillsammans med Levis, Advance Patrol, Elite Fleet, Aki från Labyrinth, samt en stor del utav den svenska hip hop-eliten!
Vi talar om mixtapes och Djing åt artister, Scratch Battles med mer. Även en utav skaparna utav feta klubbar som t.ex Cirkus, Kärleksklubben, Hawaii & Den Roligaste Festen! Femtastic är väldigt stolta att ha med denna otroligt duktiga DJ med bakom skivspelarna. Förvänta er allt från Hip Hop, Funk, till old school dance floor bangers & andra dansanta tunga urban musikstilar som tex UK funky & Trap för o nämna några,
allt serverat med fet energi & tunga mixar kryddat med grymma Scratch Attacks a`la Besh One!
(BESH ONE och DJ DEVASTATE - Levis Scratching the 80s)
http://www.youtube.com/watch?v=5ojFj4YPWDs


// KAROLINA WOJCIK //

Att vara trill har inte särskilt mycket gemensamt med kass motorik, det är typ Hip Hop-fackspråk för att vara en redig gangsta. Karolina Wojcik är en robust och välbalanserad skånetös som trillat omkring huvudsakligen i Malmös (Stockholm, Köpenhamn och andra goa städer också för den delen) klubbvärld i olika former och nu utöver sin fysiska uppenbarelse som livekonstnär/illustratör och DJ. Med en förkärlek till att embrace:a sin inre Bun B, Big Pun och Tupac (med random gästspel av säg, Juicy J och göttig trap) långt ut i fingerspetsarna, vare sig hon tallar på en crossfader eller en spritpenna; välkommen till the good life i CMYK-färger och 92 bpm!
(Soundcloud)
https://soundcloud.com/egojockevonsverige/simon-diamant-feat-pistolina


// TJACKIE SHAUN (Femtastic) //

Multitask är bara förnamnet när Tjackie Shaun sätter sitt magiska finger på kvällarna! Från Umeå, där hon började sitt samarbete med Random Bastards för att sedan skifta till Femtastic över hela Sverige, är hon nu med EKA och skapar feta kvällar ihop i Malmö. Fokuset har skiftat från stadigt VFX till en blandning mellan video mixning och dj. Hon har gjort allt från ass-koreografier och foodcrush, eller backat upp artister såsom Cleo, Trainspotters, Kristin Amparo och Etzia för att nämna några med sina visuella skapelser. Om hon inte står och vjar, så kan du chilla och flippa till allt från soft Hip Hop, kanske svensk reggae och dancehall till UK Grime när hon lägger takten på dansgolvet!
(FEMTASTIC)
http://femtastic.se/artister/tjackie-shaun/


>> Fredag 5:e Juli 22:00 – 03:00
>> Moriska Paviljongen
>> 20 år
>> 100 kr (fri entré före kl 22, mellan kl 22-23 80 kr).

Är du under 20 år OSA till jaqueline.shabo@gmail.com för garanterad plats, innan kl 18.00 den 5e juli!


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11145
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG