JEFF DUNHAM

Tid: 0000-00-00 20:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: STOCKHOLM, Stockholm
Tags: JEFF DUNHAM


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Jeff Dunham må vara en av världens mest framgångsrika komiker någonsin och utsedd till USA:s populäraste komiker av Time Magazine, men det är hans dockor som är de verkliga stjärnorna. Han har en stor repertoar av karaktärer med vitt skilda personligheter och dialekter. Några av publikens favoriter är den Nascar- och ölälskande Bubba J, den bittra gamla Walter, den elaka och smågalna Peanut och såklart Achmed the Dead Terrorist som är stjärnan i ett av de mest visade filmklippen på Youtube någonsin.

Jeff Dunham började intressera sig för buktaleri när han åtta år gammal fick en docka av sina föräldrar. Två år senare gjorde han föreställningar överallt där han kunde hitta en publik. Efter universitetet flyttade Jeff Dunham till Los Angeles och karriären tog fart. Snart syntes han på landets alla komediklubbar och blev en frekvent gäst hos David Letterman. Det stora genombrottet kom 2006 efter att showen "Arguing With Myself” visats på Comedy Central. Klipp från föreställningen fick snabbt en enorm spridning på nätet och uppföljaren "Spark of Insanity” (2007) såldes i miljontals exemplar när den släpptes på dvd.

Sedan dess har Jeff Dunhams tv-specialer slagit tittarrekord i flera kanaler och hans föreställningar har sålt ut arenor i tre världsdelar. Han har också utsetts till USA:s populäraste komiker av Time Magazine och gästat tv-serien “30 Rock”. 2012 hade standup-showen "Minding the Monsters” premiär på Comedy Central och blev ännu en succé för världens största buktalare som nu har en halv miljard(!) visningar på Youtube och 7,5 miljoner fans på Facebook.


Köp biljett

485:- / BiljettKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11133
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG