ALICIA KEYS & MIGUEL TILL WAY OUT WEST

Tid: 0000-00-00 15:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: , Göteborg
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

En av världens just nu största artister kommer till Slottsskogen. Plus en av årets hetaste snackisar. Vi ger er Alicia Keys. Dessutom Miguel.
ALICIA KEYS
Inte för att det är obetydligt, men typ 14 Grammystatyetter, arenaturnéer, 35 miljoner sålda album och fler listbrottare än du har dåliga vanor är inte det som imponerar med Alicia Keys. Lockelsen nu är detsamma som det var när debuten Songs in A Minor damp ned från ingenstans 2001: förmågan att balansera motsatser och brygga kontraster.

Hon är Alicia Keys, och hon är allt du någonsin kunnat hoppas på i ett gripande artistskap. Frigörelse, protest och kärlek. Bombastiska hjärtekrossare och minimalistiska popgryn. Way Out West får besök av en tvättäkta, modern ikon i augusti 2013. Detta är en av väldigt få festivalspelningar Alicia gör överhuvudtaget i år.

MIGUEL
Denna banbrytande artist är på allas läppar och ordet om honom sprids i ljusets hastighet. Vi är otroligt glada över att kunna välkomna honom till Göteborg.

Tryck på play och du kommer direkt förstå att detta är en totalt unik artist. Musiken flirtar mellan inslag av reggae, soul och hip-hop för att inte tala om hans svindlande vokala talanger, Efter att ha arbetat på album för Usher och Asher Roth, för att nämna några, släppte han sin progressiva debutalbum, "All I Want is You" han har utöver det även turnerat med Usher och Mary J. Blige.


Köp biljett

1640:- / BiljettKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11121
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG