Monster Jam 2013

Tid: 0000-00-00 15:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: SOLNA, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Lördagen den 9 november 2013 kommer Monster Jam till Friends Arena med sina vassaste monstertruckar för en härlig motorfest för hela familjen. Du får se Grave Digger, Superman och El Toro Loco och många fler av Monster Jams urstarka monstertruckar utmana varandra i höga hopp och fräck freestyle. Allt på en stor bana som tillåter högre hastigheter, fler monstertruckar på banan och fler och högre hinder för monstertruckarna att ta sig över i galna hopp och volter. Allt under tak på Friends Arena.

Pit Party innan föreställningen tar dig med ut på banan och du får möta alla förare och titta närmare på monstertruckarna, få autografer och fotografera så mycket du vill.

Bästa platserna inkl. Pit Party
För dig som inte vill missa något och vill se Monster Jam från de allra bästa platserna finns ett begränsat antal biljettpaket. Dessa platser köps i kategori A och då ingår Pit Party-biljett och du får chans att ta dig ut på banan före alla andra. Utöver det får du dessutom tillgång till specialentré och fri garderob


Köp biljett

215:- / BiljettHitta hit


 
EID: 11099
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG