COLORS Sommarpremiär 26/6 med Walshy Fire / Jillio

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Det råder olika uppfattningar om när den svenska sommaren börjar. Enligt kalendern startar sommaren 1 juni. Meteorologerna anser att sommaren börjar när dygnsmedeltemperaturen är över +10 grader, medan astronomerna menar att den inträffar vid sommarsolståndet, då solen står som högst på himlen. I Göteborg börjar dock sommaren exakt kl 21.00 den sista onsdagen i juni, när COLORS slår upp portarna och bjuder in de väntande köerna till en färgsprakande fest!

I år inleder Colors med ingens favoritfärg, GUL! Det är en av de visuellt sett mest imponerande färgerna, men samtidigt en färg som få vågar bära till vardags. I år ger vi er därför en månads förvarning att spana runt efter en outfit att bräcka de andras med!

På scen har vi ingen mindre än Walshy Fire & Jillionaire från en av Colors egna favoritgrupper, MAJOR LAZER, vars låtar ni har dansat er svettiga till på våra dansgolv otaliga gånger. Med nyutgivna albumet "Free The Universe", sommarens monsterhit "Watch Out For This" och en rad klassiker som "Pon de Floor", "Let's Get Free", "Hold the Line", "Keep it Going Louder", Snoop (Dogg) Lion's nya platta och otaliga mängder feta remixar lägger vi ribban högt för 2013.

Med på scen finns vår svenska dancehall queen: JACQUELINE ENOUGH som bl.a. dansar i Watch Out For This videon.

Vi har också turen att för första gången någonsin bjuda på en konst-utställning med FERRY GUOW so ritat all Major Lazer grafik från skivomslag till videos och som även ligger bakom idén till den ikoniska karaktären Major Lazer själv.

Drinkvirtuosen Tom Surma står åter i Colorsbaren och serverar våra egenkomponerade, färgmatchande drinkar och i år har vi även satsat på en dedikerad mathörna, där vi erbjuder temarätter från hela världen i muns- och plånboksvänliga storlekar!
Som vanligt bjuder Colors på de oförutsedda så räkna med en helkväll av överraskningar. Klä er i gult och ni blir belönade!

Sommarpremiär: Colors Yellow 26/6
På scen: Walshy Fire & The Jillionaire (Major Lazer), www.majorlazer.com
DJ’s: Dainja & Confuze
Dans: JacQueline Enough, www.enoughproductions.com
Konst: Ferry Guow, www.ferrygouw.com
Dresscode: Gul. (Obligatoriskt!)
(Förköp rek. finns på http://www.nefertiti.se/ och Macforum, kungsgatan 28)

Om ni inte har förköp bör ni hänga på låset för att vara garanterade inträde!

150:- / BiljettTill Facebook evenemangetKom i stämning


 
EID: 11085
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG