KWAAI RELEASEFEST // 7 JUNI // DEBASER MEDIS

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Medborgarplatsen 8, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer
Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

FEMTASTIC & SPIDERDOGS PRESENTERAR// KWAAI SWEDEN-SOUTH AFRICAN HIPHOP EXCHANGE //

Den 7 juni har Kwaai releasefest för sitt album ”Worldwide” som droppar med dunder och brak på Debaser Medis med full liveshow och fest! Kwaai är det största hiphop-utbytet hittills mellan Sverige och Sydafrika. Det började som ett musikaliskt äventyr och ledde till en fantastisk resa, ett album och en stor sommarturné i Sverige i augusti!
http://www.kwaai.nu/

LIVE PÅ SCEN MED SPIDERDOGS//ADAM TENSTA, SYSTER SOL, CHORDS, CLEO, MOFETA & JERRE, KRISTIN AMPARO, DIRTY JENS//

♥ Syster sol är en av Sveriges största reggaeartister just nu, hon är vår krönta reggaedrottning som inte bara turnerar riket runt med sitt band, utan också samlar systrar och bröder i kollektiva bangers som ”Kärleksrevolt” och ”Bland dom”! http://www.systersol.se/

♥ Tillsammans med Chords har vi Sveriges reggae-elit på plats! Chords släppte nyligen ”Det snurrar i min skalle” med reggaebandet Helt Off, och hans senaste skiva ”Looped State of Mind” är en modern klassiker! http://www.chords.se/

♥ Adam Tensta sprider feta kollaborationer med artister som Adam Kanyama och Elliphant. Tillsammans med sitt crew RMH har de släppt massor av ny musik i vår och EP:n "The Undeniable Tape" är verkligen Undeniable! RMH kommer även dj:a under natten. http://www.adamtensta.com/

♥ Cleo är en av landets tyngsta up an coming-rappare som är känd för sin grymma liveshow tillsammans med Kristin Amparo och sitt liveband. Ni hör henne på Looptroops ”Hårt mot hårt” och ser henne ofta med sitt crew Femtastic i ryggen. Http://www.cleomusic.se/

♥ Kristin Amparo, sångerskan och musikern som snurrar på radion med sommardängan ”Dance our tears away”! Amparo var nyss i Colombia, Cuba och Cape Town för att spela, inspirera och skapa musik.

♥ Rapparen Dirty Jens från Sjukstugan kommer väl in i ekvationen, då han är kung på att leverara feta rhymes, freestyles och karaktär på scen. Ni älskar honom i ZigZag och ni kommer älska honom på denna skiva med.

♥ Den musikaliska duon Mofeta&Jerre är motorn bakom hela detta gäng då de både driver projektet Kwaai och driver husbandet Spiderdogs. Med hittar som ”Bättre i Berlin” och ”Kalifornien” har dessa grabbar ofta velat dra iväg till andra länder med sin musik, och nu gjort det BIG TIME.


SPIDERDOGS
Spiderdogs är ett av Sveriges främsta liveband inom urban musik! De startade bakom Mofeta & Jerre och har sedan dess betat av alla de största namnen på scenen som Timbuktu, Looptroop Rockers, Ison & Fille, Magnus Tingsek och Chords. Spiderdogs etablerades som husband på Klubb Spiderdogs (2007-2011) med klassiska kvällar på Tantogården (RIP), Fasching och Mosebacke där kön ringlade långt ut på gatan och många hiphop-ikoner gjorde sina första spelningar med liveband.

FEMTASTIC
Klubb Femtastic är mer än bara en klubb. Kvinnorna bakom Femtastic bjuder på ett helt koncept och tar dig med till värme, kärlek och tropiska nätter. De lindar in festen i afrikanska tyger, bjuder på tropisk frukt och dj:ar fet musik. Hiphop, rnb & reggae blandas med dancehall, afrobeat, afrotech och tropical och får dansgolvet att vibrera! Miss Dj, Sister Justice och Dj Aissa kommer spinna skivor hela natten

Sist KWAAI hade fest på Färgfabriken i november sålde vi slut på biljetterna och hade 1000 pers i lokalerna. Så tveka inte!! ;)


BILJETTER
Inträde kostar 190 kr och biljett går att köpa på Tickster: http://www.tickster.com/sv/events/yjzflzvl9tnc6xu

Biljett ger dig:
1: Garanterad plats och egen kön.
2: Skivan "Worldwide" - din biljett byts ut mot en alldeles egen nedladdningskod.
3: Plats i tävling om grymma goodiebags

Är du under 20 rekommenderar vi att köpa en biljett och OSA till info@femtastic.se för garanterad plats. Vi har 100 U20-platser så det är först till kvarn.


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 11076
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG