Atish Midsommar-Kryssningen 21-23 Juni 2013

Tid: 0000-00-00 17:00 - 0000-00-00 10:00 | Adress: , Stockholm
Tags:


1 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Boka innan 5 juni och få RABATT

Boka Online nu på http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/atish
eller Ring 08 666 33 33


Shahram Shapareh - pyruz - Micheal Live in Concert

40 timmars nöje! Nu kör vi återigen, en favorit i repris för 15e gången! Atish har satt en ny kultur inom persiskt nöjesliv som ekat över hela den europeiska kontinenten! Atish välkomnar er hjärtligt ombord Östersjöns egna skönhet på ett 40-timmarsnöje, med besökare från hela Europa.

Atish vill bjuda på än mer underhållning och därav kommer vi inom kort att presentera ännu en artist - håll utkik!


Atish har till detta evenemang unikt bjudit in allas våra folkkära artist, SHAHRAM SHAPAREH ! Nostalgi blandat med de senaste hitsen står på menyn när SHAHRAM SHAPAREH intar Atish' scen för att förgylla allas resa!

Men det stannar inte där, nu tar vi allt till ännu en högre nivå när vi dessutom bjuder in allas vår favorit: PYRUZ med hela bandet för fösta gången i Sverige ! Han bjuder oss på allt ifrån gamla Black Cats-klassiker till dagens nyheter! Shahram Shabpareh, tillsammans med Puryz & Micheal ombord på

Underhållning i världsklass utlovas i form av bland annat Michael live på Atish's scen. Michael är känd som en fantastisk showman på scen med sång, musik och generell imitation av många artister. Denna gång också med stand-up av världsartisen som utlovar nöje på högsta nivå för alla Atish's besökare.

Europas häftigaste persiska evenemang. Det är som bäddat för ett lyckosam och partyfyllt evenemang.

Som alltid bjuder vi in vår egen DJ-trupp för att få underhållningen att nå högsta pik! Våra resident DJ's: Crush, Emad och Ramin garanterar er tryck från högtalarna som aldrig förr. Rytmer från förr blandas ihop med de allra senaste ända upp till morgonkvisten!

För att öka på en redan upphettad stämning, har vi bjudit in allas vår favorit - kryssningslegendaren Farzin! Farzin live på Atish's scen gör ingen besviken, när han ser till att färjan gungar i sidled, så se till att ta på dig dansskorna, ingen har kunnat stå still!

Välkommen ombord på Östersjöns klart lyxigaste kryssare, M/S Baltic Queen. Ombord finner ni en fantastisk färja smyckad av ett persiskt tema, med nöjen dagtid som nattetid. Det erbjuds konserter, aktiviteter, danstävling, disco, shopping, spa, restauranger, barer, lekstation för barn och 6 timmars avstigning (dagtid) i vackra Tallin!

Atish välkomnar er hjärtligt ombord - kanske världens häftigaste persiska 40-timmars evenemang!

Var med oss på Atish och skriv historia

Mer information på www.atish.se
eller Tel 0739 94 99 94


Köp biljettGratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11048
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG