22/5 ♦ BARA FIA & OUCH! ♦ LINKOBAN (DK) SWEDISH RE

Tid: 0000-00-00 17:00 - 0000-00-00 01:00 | Adress: Södra Teatern Mosebacke Torg 1, Stockholm
Tags:


2 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

♦♦♦ LINKOBANS SWEDISH RELEASEPARTY ft. MAYKA & PANIK DISCO ♦♦♦

- Eventet startar kl 17:30 med barmingel och LINKOBAN kör igång tämligen tidigt, så kom i tid! -

BARA FIA & OUCH! presenterar stolt:

♦ LINKOBAN (Superbillion Records, DK)

LINKOBAN är i Stockholm för andra gången och återigen på Södra Teatern och vi är oerhört glada över att ha denna supertalang tillbaka. När LINKOBAN släppte singeln LIKE THIS tog hennes karriär ett rejält språng uppåt och den har klättrat raketartat sedan dess. Under tiden har rapparen hunnit med att spela i stora delar av Europa, USA, Kina och det blev nu klart att ni kan se denna supertalang på årets Roskilde Festival. LINKOBAN är något alldeles extra att se live. I Januari kunde ni se henne för första gången på Klubb OUCH! och impakten var något utöver det vanliga. LINKOBAN kombinerar rå energi med psykologisk krigsföring och spottar intelligenta texter med råstyrka. Hennes nya singel "Pop Gun Track" är första singeln från fullängdaren OX som släpps 6 maj och är en mix av elektronisk pop, 90-tal sound och hårda basgångar med stenhård rap. Det blir inte bättre än så här! Det här är spelningen ni inte vill missa gott folk. Vi ger er LINKOBAN!

https://www.facebook.com/Linkoban
https://soundcloud.com/linkoban

♦ MAYKA

Hon är dj, producent, sångskrivare samt glädjespridare deluxe! MAYKA har spelat överallt i Sverige och klämt av spelningar i både NYC och New Delhi och med en grym blandning av electro och house med tropiska inslag får hon dansgolv att transformeras till klubbinfernos. Hennes debutsingel BONANZA släpptes 2012 via Uniform Beat och sedan dess har MAYKA släppt en rad singlar. I år blev hon nominerad till P3 Guld vilket säger en hel del om hur grym MAYKA är och åt vilket håll detta musikaliska geni är på väg. Vi ger er Sveriges okrönte härskare över electro, MAYKA!

http://www.mayka.se/
https://twitter.com/#!/maykafox
http://soundcloud.com/dj-mayka

♦ PANIK DISCO

Denna dj/producent akt har varit musikaliskt aktiva sedan mitten av 90-talet inom olika genres och under olika namn. PANIK DISCO formerades 2010 och är idag en seriös dj akt som är kända för att leverera basig klubb musik i högt tempo för dansälskare, den drivande kraften bakom Klubb OUCH! och producentteam som numera jobbar mycket tillsammans med Uniform Beat Records. Under 2012 spelade PANIK DISCO väldigt mycket och under 2013 har det bara ökat. I år kommer ni kunna se dem på bl.a. DANS DAKAR och som producenter har de släppt en remix på MAYKA´s senaste singel Can´t Stop, ARTYMOVE´s låt The World Is A Dancefloor samt aktuella med en gemensam remix tillsammans med MAYKA på kvällens liveakts senaste singel. PANIK DISCO vet vad de sysslar med och sprider tunga basgångar fullt med tropiska inslag. Kom och dansa till ZOO BASS med PANIK DISCO!

http://www.facebook.com/panikdisco
http://www.soundcloud.com/panikdisco
http://twitter.com/panik_disco

♦ FIRST UP & REALSHOOT

BARA FIA & OUCH! samarbetar med dessa två fantastiska bloggar som sprider kunskap kring grym musik, kultur och konst! Vi är fantastiskt glada över att samarbeta med dessa och de förtjänar all heder i världen. Besök deras sidor och bli påläst kring vår tids bästa klubbmusik och kultur. Dont front!

http://www.firstup.se/
https://www.facebook.com/FirstUp
http://www.realshoot.net/
https://www.facebook.com/RealShoot.net


Gratis

Till Facebook evenemangetKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 11024
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG