Is Tropical + Simian Ghost

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: Norra Parkgatan 2, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Det snurrar i skallen när man tänker på allt vi varit med om. För över sex år sedan började resan, den trippen som innebar allt det vi är idag. Lokalen såg lite annorlunda ut och uteserveringen fanns knappt.Nu har vi scener, restaurang och barer både inomhus och utomhus samt en massa underbara träd och lyktor i folkhavet. Det har varit en hel del spadtag och svett, men nu är allt precis så där perfekt som vi alltid önskat det. Och det är återigen dags för födelsedagsfest! Vi presenterar två band som är det bästa man kan se just nu enligt oss, och ganska många till.

Debaser och Red Bull presenterar tillsammans IS TROPICAL [UK]
Som ett solbränna som räcker över hela sommaren och som vägrar att ge med sig trots en analkande höst borta i horisonten. Ungefär så kändes plattan med "Native To" med London-trion Is Tropical. Ett perfekt litet skapat band som gjorda för att förgylla ett sprängfyllt Debaser med danssugna förväntansfulla ungdomar. Under 2012 släppte även bandet en remix-platta innehållandes sju låtar från "Native Yu" som de döpte till "P.S. We Love You".

"Solblekta syntar, sorglösa melodier som stiger upp i gryningen och danssugna trummor – debutskivan har så att det både räcker och blir över. Med franska hipster-labeln Kitsuné som förvaltare bygger Is Tropical smått perfekta elektroniska drömmar om allvar som går att skjuta upp, om nätter som inte går över och en ungdom som aldrig vill ta slut". - Betyg 5/6 Kristin Lundell / SVD

SIMIAN GHOST
Siman Ghosts senaste album Youth har hyllats av en enad kritikerkår. Redan vintern 2012 började det surras om att gruppen hade något riktigt stort på gång och att det material som spelats in mycket väl kunde vara vägen till ett riktigt genombrott. Och Youth visade sig leva upp till förväntningarna. Simian Ghost levererade vad som många ansåg vara det årets bästa popalbum.

Med Youth har bandet även nått utanför Sveriges gränser. På andra sidan Nordsjön lovordas Simian Ghost av ledande brittisk musikpress. Stora opinionsbildare som NME, MOJO, Q Magazine och The Guardian har alla höjt Simian Ghost och Youth till skyarna. Och som kronan på verket valde The Times nyligen att sätta Youth som månadens Lead Review. Den helsida som tidningen ägnar åt en specifik recension var tänkt att gå till Bruce Springsteens nya album. Men tidningen valde alltså svenska Simian Ghost istället. Det är riktigt stort!

4/5 i DN, 4/6 i SVD, 4/5 i Arbetarbladet, 4/5 i Sydsvenskan, 4/5 i City, 7/10 i NME, 4/5 i MOJO, 4/5 i The Daily Mirror och 4/5 i The Times.. Ja ni förstår ju.

Debasers alla klubbar bjuder under kvällen in till ett enda långt DJ-marathon som kommer att vara exakt 42.195 km långt. Börja stretcha och träna hårt redan nu för att orka med denna fest som kommer att pågå långt in på sommaren.

Kvällens konserter presenteras i samarbete med Red Bull.

Och glöm inte att vi kör HALVA PRISET i baren FÖRSTA TIMMEN hela våren/sommaren, alla dagar.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:30 Is Tropical (UK)
Trion Is Tropical kommer från London och består av Simon Milner, Gary Barber och Dominic Apa. 2011 släppte de sitt debutalbum "Native To" via Kitsuné.
22:30 Simian Ghost
Simian Ghost startades av Sebastian Arnström; sångare, gitarrist och nyligen trummis i det svenska indiebandet Aerial. Debut-LP:n "Infinite Traffic Everywhere" kom ut i december 2010. 14 november 2011 släppte de "Lovelorn"-EP:n i Storbritannien via Heist or Hit Records och 2012 kom albumet Youth.

90:- / BiljettHitta hit


 
EID: 11000
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG