Marsch mot Monsanto (GMO-företaget)

Tid: 0000-00-00 15:00 - 0000-00-00 16:00 | Adress: Sergels Torg, Stockholm
Tags: Partiet De Fria


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Det var inte Goldie som uppfann drum’n’bass, men det är ändå svårt att se att drum’n’bass funnits om det inte vore för honom. Den enskilt största stjärnan inom genren som kom att för alltid rita om kartan och lyfta en undergroundkultur till oanade höjder. Graffitiartisten Clifford Price från Walsall, som pendlat mellan New Yorks hiphopscen och Bristols triphopvibbar, bestämde sig efter en natt i London där han hört pionjärerna Fabio och Grooveriders jungle-set på the Rage Club, att bli en DJ/producent/artist.

Hans debut ”Terminator” skakade om scenen och hans album ”Timeless” som släpptes 1995 på hans egna bolag Metalheadz är en klassiker vars status är odiskutabel. Metalheadz blev inte bara ett signum för kvalitet och ett hem för en ny generation artister som Doc Scott, Photek, Ed Rush, Adam F, Andy C, J Majik, utan en fysisk plats för drum’n’bass-fans över hela världen att samlas vid. På Hoxton Square i London varje söndag i Blue Notes lilla källarlokal kom klubben Metalheadz att betyda lika mycket som The Hacienda i Manchester eller The Loft i New York.

Goldie, det kreativa, komplexa geniet omhuldades inte bara av basscenen, utan hela musikvärlden. David Bowie, Björk, Armand van Helden och Noel Gallagher är några som han samarbetat med och han har sålt över 2,5 miljoner skivor. Men Goldie lämnade aldrig drum’n’bass utan fortsatte att troget representera scenen. Nu efter 20 år som artist, släpps en retrospektiv box ”The Alchemist: The Best Of Goldie 1992-2012”, döpt efter hans favoritbok av Paulo Coelho, och på den följer en världsturné som landar även i Skandinavien. Missa inte ”Gudfadern” av drum’n’bass.


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10987
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG