Devotion @ Fasching - DJ mOma (NYC) & Pure P

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 04:00 | Adress: Kungsgatan 63, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Fredag 3 maj gästas Devotion av DJ mOma, en internationellt hyllad DJ som till vardags är resident på den svenska stjärnkocken Marcus Samuelssons restaurang i Harlem. Det var också på den restaurangen, Red Rooster, som Pure P och mOma träffades förra hösten då Pure P gästade en av mOmas klubbkvällar. Nu blir det återförening i Stockholm!

DJ mOma (US)

Han kommer från Queens, New York, och är uppmärksammad i hemstaden för sin kosmopolitiska blandning av funk, soul, disco, house, hiphop, reggae, world och underground beats. Dj mOma är bl a resident DJ på Red Rooster, Marcus Samuelssons restaurang i Harlem, Viktor & Spoils och Everyday People. Sista året har han delat scenen med DJ-celebriteter som Tony Humphries, Pete Rock, Felix the Housecat och många fler. Det är ingen tvekan om att DJ mOma själv är på god väg att bli lika legendarisk själv! Fredag 3 maj gästar han Klubb Devotion på Fasching!

Klubb Devotion

Varje fredag kan du få dansa till r’n’b, soul, boogie, funk, steppers och soulful house med resident DJ Pure P (Daniel Sandell) och gäster. En dynamisk blandning grooves, tighta mixar och 100% dans är det som gäller alltså!

Arthur Rutledge visar också sin support till denna feta kväll!

24-04
100:-
20 år
Fasching

100:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10968
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG