Tommy Trash

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 21:00 | Adress: Näckströmsgatan 8, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.


Tommy Trash på Berns, 2.35:1

Tommy Trash är inte den sterotypa dance-ikon man skulle kunna tänka sig. Istället kastar han den välstädade EDMens konventioner åt sidan utan den minsta kvalitetsförlust.

Vid sidan av sin energiska scenpersonlighet har Tommy Trash fortfarande en ödmjuk och kärleksfull attityd inför fantastisk musik. Uppmärksammade remix-uppdrag för artister som Swedish House Mafia och Deadmau5 indikerar att efterfrågan på hans fenomenala House-mixar är skyhöga. Med sina släpp på Axtone och Refune så väl som Mau5trap och Tiestos Musical Freedom visar Tommy Trash att varje gripande klubbproduktion är ett bevis för hans brinnande stolthet för sitt australienska musikaliska arv.

Tommy Trash har inga problem att passa in i de stora sammanhang som nu associeras med den konstant växande klubbkulturen. Från de mest prestigefyllda nattklubbarna till de allt större festivalerna, ingen scen är för liten eller för stor för Tommys adrenalinstinna DJ-färdigheter. Efter hans många framgångar i branschen ser även framtiden för Tommy Trash ljus ut.

Med samarbeten med giganter som Tiesto, Sebastian Ingrosso och A-Trak i bagaget kan vi lova att även 2013 kommer bli Tommy Thrashs år. Senast släpptes en re-release av Tommys singel Monkey See Monkey Do från 2011 på Deadmau5s bolag Mau5trap.

I en tid då enkla utvägar premieras sticker Tommy Trash ut, man inte kan fejka den ofattbara uthålligheten och innerliga integriteten vi ser hos vår australienska dansgolvskrigare.

WHO’S GETTING TRASHED?!?


Köp biljett

200:- / BiljettKom i stämning
Hitta hit


 
EID: 10933
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG