FÖRELÄSNING: FRÅN HELVETE TILL SINNESRO

Tid: 0000-00-00 19:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Rica Hotell, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Efter många förfrågningar gör jag nu min första föreläsning i Stockholm om min resa från Helvete till sinnesro! En föreläsning om sockrets konsekvenser i en människas liv. I mitten av nittiotalet vägde jag 205 kg och höll på att äta ihjäl mig. Sockerberoendet höll på att bli min död! Under tre år har mitt liv genom en svår fallolycka i november 2010 givit mig mitt liv tillbaka för att jag gjort valen för mig själv och ingen annan.

KVINNA - DRIVEN - GAY - FET
En kombo som människor oftast inte kunnat hantera Jag har startat Stiftelsen Differentgood Foundation som skall arbeta med att bygga unga människors självkänsla och inspirera oss alla att jobba med vår egen förmåga att se bortom det vi först möter och bortom våra egna tankar. En stiftelse för inkludering! För att annorlunda är bra - ANNORLUNDABRA. Min föreläsning handlar om en resa i exkludering så därför vill jag donera allt det som kommer in i entreavgifter till Differentgood Foundation. Jag hoppas jag kan inspirera dig att vara med denna kväll och bidra till en bättre framtid för våra barn och unga!

MY FINEST CELEBRATION
Från helvete till sinnesro!

DET SKA VI FIRA!
Tre år som toppbloggare på Finest.se, jag klev in på mitt första Finestevent på Café Opera med en vikt på 170 kg. Chefsredaktör Alexander Erwik på Finest har stöttat mig från dag ett i min ANNORLUNDABRA resa.

FÖRST IN PÅ RICA HOTELL
Hotellet invigs den 19 april - så ni blir gäster före självaste invigningen! ERIC AMARILLO & ERIK LINDER
Under kvällen spelar de unplugged för oss!

TACK!
Tack vare RICA, Mia Jorpes på PRbyrån One37 samt Alexander Erwik på finest.se kommer vi denna kväll att kunna få in en större summa pengar till projekt som bygger unga människors självkänsla.
Kvällens alla intäkter doneras till Differentgood Foundation för särskilda projekt för överviktiga och sockerberoende barn och ungdomar att stärka sig själva för ett tillfrisknande liv! ANNORLUNDABRA

ANMÄLAN
Jag hoppas ni vill vara med och fira mina tre år på Finest samt vara med på min resa genom att komma på denna föreläsning som endast kostar 250,-. Hjälp mig fylla salen till sista stolen så att projektet kan startas för barn och ungdomar!

Anmäl dig till millaniume@gmail.com

Välkommen!
Camilla Näslund


Köp biljett

250:- / BiljettHitta hit


 
EID: 10897
Affischerat av Liyah
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG