SLUSSENS UTESERVERING ÖPPNAR!

Tid: 0000-00-00 13:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Storgatan 28, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Fotbollssäsongen har startat, vi säljer med bra biljetter till våra spelningar, bygget går vidare på Debaser Hornstullsstrand och på fredag öppnar Stockholms mest populära uteservering. Gott så. Nu väntar vi bara på att den här jävla vintern ska dö.

"Jag vaknar av att en vårvind vänder bladen. Solen står som ett rakblad på fasaden, mitt emot mitt öppna fönster och ingen annan syns till. Tänk dej, stå i pyjamasen och se kalla, kalla kristaller smält, smält ner. För solen lyser utanför och skuggor målar mönster och vintern dör".

Slussen öppnar stenhårt med albumaktuella Despite nu på onsdag tätt följt av mytomspunna Hooded Menace från de mörka barrskogarna runt Joensuu, Finland. Som support ser vi det hyllade Stockholmsbandet Serpent Omega.

Oslipat kör vidare på Medis och på onsdag ställer de Magnus Betnér på scenen tillsammans med Josefin Johansson, Sissela Benn och Jonatan Unge. Vi öppnar kl 18 och du hittar förköp på vår hemsida. Skynda! De börjar ta slut.

Något som också håller på att ta slut är biljetterna till Kvelertak som gick rakt in på första platsen på norska topplistan. Recensionerna från turnéstarten är lysande! Höga betyg överallt. Missa inte Kvelertak!


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10888
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG