ARIES SPEARS | 21 april | Stockholm |

Tid: 0000-00-00 17:00 - 0000-00-00 23:00 | Adress: Berzelii Park 9, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Datum
20.4 Sentrum Scene Oslo
21.4 China Theatern Stockholm
*********************************
Biljetter
Oslo: www.livenation.no
Stockholm: LiveNation.se, China Teaterns biljettkassa 08-562 892 00,
chinateatern.se samt showtic.se
*********************************
Som en av de mest tongivande medverkande i ”MADtv” på kanalen Fox, har Aries Spears gjort sig ett namn som vuxit större för varje år som gått. Han debuterade 1997 i programmet men redan innan dess var känd på klubbarna i New York när han som 14-åring fick publiken att vika sig av skratt. I vår kommer Aries Spears till Oslo och Stockholm för hans första shower i Skandinavien. Spears kommer till Sentrume Scene i Oslo den 20 april och China Teatern i Stockholm den 21 april. Biljetterna släpps 16 november.

Spears tv-debut kom med Russell Simmons ”Def Comedy Jam”, en show som kom att debutera många blivande framgångsrika afro-amerikanska komiker. Han fortsatte senare till ”Showtime At The Apollo” och vidare till att medverka i filmer som bland andra ”Malcolm X”, ”Home of Angels” och ”Jerry Maguire”.

Spears har kommit att bli väldigt känd för sina imitationer av amerikanska kändisar där både Denzel Washington, Shaquille O'Neill och Mike Tyson har gjorts så likt att det nästan är skrämmande.

Förra året så spelade Spears in sin stand-up-special ”Aries Spears – Hollywood, Look I'm Smiling” inför en fullsatt Best Buy Theatre i New York. Showen visades senare på kanalen Showtime, känd för bland annat ”Homeland”, ”Californication” och ”Dexter”.


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10878
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG