KILOTON – Anton Pieete (NL), Per Hammar, Simon Dia

Tid: 0000-00-00 23:00 - 0000-00-00 03:00 | Adress: , Malmö
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

VAD: KILOTON
NÄR: Lördag 13 April, 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
KYRKAN: Anton Pieete (NL), Per Hammar
BAREN: Simon Diamant, Kimbo Nice, Bastimus Prime & Ego (SFSG), Team Ready, Jaqe (SE) LIVE
VJs: Transfett
FÖRKÖP: 120 kr (inkl. förköpsavg.) på http://babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 100 kr innan midnatt, sedan 120 kr.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett.
WWW: http://facebook.com/kilotonmalmoe
__________________

ANTON PIEETE (NL)
För Kiloton den 13 april har vi technomästaren från Amsterdam, Anton Pieete på ingång. Även känd som District One när han teamar upp tillsammans Bart Skils. Han är nysignad till Joris Voorns monsteretikett Rejected med sin It’s A Plucker EP, men har sedan 2006 släppt energisk techno med den touchen av house som man bara får i Hollands huvudstad.

PER HAMMAR
Per Hammar släpper i början av april sina låtar Ogaden och Strikers på Break New Soil, respektive Saved. Senare i vår är det planerade släpp på Argy’s These Days och Bangbang! Hör hans grejor före alla andra på Kiloton!

STREETLAB & NEW BLACK – Releasefest – S/S 2013
New Black har tagit streetwearscenen i Sverige med storm det senaste året. Märket hittar sin inspiration i amerikansk 90-talspop och sportkultur, men tar sig an sina referenser med en avskalad direkthet som känns typiskt svensk. Trots att de bara har släppt tre kollektioner så har ni garanterat sett deras kläder på någon ni gillar. Nu släpper dem sin fjärde kollektion och firar detta genom att tillsammans med Streetlab presentera: Jungle!

Bastimus Prime & Ego (SFSG) – Två realistiska killar på sammanlagt 47 bittra vintrar. Men nu är det nog inte vinter längre och dem känner oss redo att värpa era partyägg till hjässor!

Kimbo Nice – Kimbo Nice är ena halvan av ”Nice Kombo”, en tredjedel av MAF (Mariaplaza Action Force) och är ett välkänt namn i Stockholms klubbscen. Han blandar genrer med en gemensam nämnare: BAS. Eller som han själv säger: ” Jag gillar när det blir riktigt ignorant”.

Simon Diamant – Med Simon Diamant blir det hiphop-, rnb- och trapkaos. Han har rappat sedan tolvårsåldern och driver numera tatueringsstudion Salong Betong Malmös.

Team Ready – Team Ready är kalkylerad pepp. Med lyhördhet och järnkoll på sina Serato-bibliotek styr Andreas och Andreas kvällen från RnB via hiphop-bangers från förr och nu till klubbdängor med för mycket bas för att till sist låta kvällen spåra ur i lite vad som helst (oftast Trap, Club och ännu mer hiphop). The readiness is all!

Jaqe – Jaqe är din favoritrappares favoritrappare! En av Skånes och Sveriges mest lovande rappare som under 2012 gjorde sig ett namn när han gästade bland annat Labyrint”s ”Ortens favoriter – Remix”, Mack Beats ”Centrum” och MOMS ”Förstår du – Remix”. Jaqe är på gång med sitt debutalbum som släpps 2013.


Köp biljett

120:- / BiljettTill Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10876
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG