Eric Gadd █ Saturday, Monday & Julia Spada █ WiMP

Tid: 0000-00-00 21:00 - 0000-00-00 02:00 | Adress: Riddargatan 6, Stockholm
Tags:


0 gillar
 

Kommentarer


Om evenemanget


Detta evenemanget har redan passerat.

Lite minimalistisk soul från en ny och lovande producent gästad av en fantastisk sångerska blandat med ett etablerat sound från Sveriges okrönte soulkung - nästa WiMP Live Sessions kommer bli alldeles fantastiskt spännande!

Är det någon som inte vet vem Eric Gadd är? Den personen måste i sådana fall ha levt under en sten de senaste decennierna. Tre Grammisar för "årets artist" under 90-talet, slå det om ni kan! Dagen till ära (alltså den 10 april alltså) släpper han dessutom nya plattan "Fiende eller vän". Här har Sveriges meste soulman satsat på förändring och resultatet är en modern svensk popplatta som sprudlar av energi.

På scen med Eric ser ni också Thomas Stenström på sång och gitarr, Jacob "Jake Oh" Olofsson på piano och sång och Stefan Bergman på trummor.

Saturday, Monday är dj:n och musikproducenten Ludvig Parments senaste musikaliska identitet. På sina senaste singlar har han samarbetat med artisten Julia Spada och tillsammans har de lyckats trollbinda lyssnare i världens alla hörn. Julia Spada gör såklart Saturday, Monday sällskap på scenen även denna kväll.

Såhär säger Saturday, Monday själv om sin musik:
"Jag skulle nog beskriva det som ganska oslipat och naivt men samtidigt atmosfäriskt och känsloförmedlande. Jag inspireras både väldigt mycket av UK bass, dub och techno men även av filmmusik, 70-talsrock, rnb, jazz och soul."

Sjukt kul kommer det bli när de här artisterna intar samma scen. Vi längtar.

Som vanligt är det alldeles gratis att komma! Åldersgräns 18 år.

WiMP är en streamingtjänst som ger dig tillgång till miljoner av låtar i din dator och din mobiltelefon. Dessutom har vi en redaktion som tipsar dig om riktigt bra musik - gammal som ny. I WiMP kan du spela alla typer musik: Pop, rock, hårdrock, hiphop, R'n'B, jazz, klassiskt och allt däremellan - både gamla klassiker och det allra senaste.

Wimp Live Sessions är en tillställning som arrangeras varannan onsdag på Story Hotel i Stockholm. Wimp i samarbete med Story Hotel bjuder på fantastiska liveuppträdanden som spelas in och sedan släpps som live-EPs i Wimps streamingtjänst.

Tidigare Wimp Live Sessions:
ADAM TENSTA
NIELLO
NADIA NAIR
EP'S TRAILER PARK
SOUNDTRACK OF OUR LIVES
LINDA SUNDBLAD
NIMO
SJUKSTUGAN
CHORDS
ALINA DEVECERSKI
NIKLAS VON ARNOLD
PETER CONRADI
KADE
NOONIE BAO
THOMAS STENSTRÖM
SIMON EMANUEL
TJUVJAKT
MIRIAM BRYANT
+ många många fler


Gratis

Till Facebook evenemangetHitta hit


 
EID: 10867
Affischerat av MalikPacino
Användare från gamla versionen utav sidan får tyvärr skapa nya konton, det tar dock bara några sekunder.

Registrera dig idag!


Här hittar du alla möjliga evenemang, allt från den lokala idrottsklubbens match till den bästa konserten nere på stan.
Vi finns nu över hela Sverige!
Registrera dig!

Det är gratis!

SPOTLIGHT


Djungeldisco! Dans & Lek för hela familjen lörd 9

DJUNGELDISCO! Dans & Lek FÖR HELA FAMILJEN! NÄR: Lörd 9 dec kl 14-16 VAR: På Urkraft Dansskola, Sveavägen 128, 113 50 Stockholm Yes! Det blir ett till Djungeldisco 2017! Lördagen den 9e december kan du dansa loss med familjen på Urkraft igen!

Till evenemanget

SÖK EVENEMANG